Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:38 | May 27, 2018

  World’s best mom

   

  ILY

   

  Today it’s mothers day in sweden so I just want to take this opportunity to tell my mom that she is THE BEST MOM in the world and that I love her more than words can say! I’m so happy that YOU are my mom. I LOVE YOU!

  ____________________________

  Idag är det morsdag i Sverige så därför vill jag ta tillfället i akt och säga att min mamma ÄR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA och att jag älskar henne mer än ord kan beskriva! Jag är så glad och tacksam att just DU är min mamma. ÄLSKAR DIG!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “World’s best mom”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här