Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:38 | May 27, 2018

World’s best mom

 

ILY

 

Today it’s mothers day in sweden so I just want to take this opportunity to tell my mom that she is THE BEST MOM in the world and that I love her more than words can say! I’m so happy that YOU are my mom. I LOVE YOU!

____________________________

Idag är det morsdag i Sverige så därför vill jag ta tillfället i akt och säga att min mamma ÄR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA och att jag älskar henne mer än ord kan beskriva! Jag är så glad och tacksam att just DU är min mamma. ÄLSKAR DIG!


8 kommentarer8 kommentarer om “World’s best mom”

    ❤️❤️❤️❤️❤️ Jag är världens Stoltaste och Lyckligaste Mamma- som har just Dig som dotter❤️❤️❤️❤️❤️Älskar dig Mest av Allt i Hela världen!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här