Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:08 | May 29, 2018

The perfect set.

Victoria secret underkläder

 

BLUE LINGERIE SET FROM VICTORIA SECRET
HERE & HERE

 

I got so many questions about this bra on my insta-storie so i just figured I would do a post about it and where I bought it :) Everytime I got o NYC I have a thing that I do – I always buy new lingerie from VS! We have a VS store in Stockholm but it’s actually not that good and doesn’t have as much stuff as the ones in NYC. This time I didn’t buy anything else but this set since my bag was a bit too heavy haha. But I gotta say that I love, love, love this cute little set. For you who found this set a bit pricey I’ve picked out some budget once that looks almost the same – here:

BUDGET BRA’S: HERE / HERE / HERE / HERE 

___________________________

Jag fick så många frågor om min bh som jag hade på mig i min insta storie igår så jag tänkte att varför inte bara göra en post om de och vart jag köpte den :) Varje gång jag är i NYC så gör jag alltid en viss grej – köper underkläder från VS! Vi har ju en butik i Stockholm men den är inte så värst bra och med ganska dåligt utbud så då passar jag alltid på i NYC istället. Fick bara med mig dessa denna gång eftersom jag redan hade för tungt baggage haha. Men jag måste säga att jag älskar detta söta set. För er som kanske tyckte detta set/BH kändes lite pricey så har jag plockat ut några budget varianter som är liknande – här:

BUDGET BH:AR: HÄR / HÄR / HÄR / HÄR


13 kommentarer13 kommentarer om “The perfect set.”

  Hej Angelica!
  Den superfina blusen som du har över den superfina bh-n undrar jag över :)

  Reply

  Hej! Hur gör du om du inte vill visa dina nipples haha? Ser ut som denna BH inte är så täckande och på din story såg det ut som att du liksom visade hela BHn – så fint! Eller är det ok att köra #freethenipple kanske hehe

  Kram <3

  Reply

  Heeej! Haha ja, då kan man köra ett extra typ innanför om man vill! brukar klippa bort tyg fårn nått underklädesplagg eller plagg som jag inte använder. jag kör #freethenipple bakom!! haha :D kraaam <3

  Reply

  Åhh ska snart till NY för min födelsedag men har aldrig varit där innan! Tips på matställen, shopping och go-see ??? Tar tacksam emot alla tips !

  Reply

  Åh gå dit!! massa fint! Hmm, ställen att äta på:

  -EGG SHOP
  -JACKS WIFE FREDA
  -LA ESQUINA
  – WHILE WE WERE YOUNG
  -BLACK TAP
  – BUTCHERS DAUGHTER
  – BUDDAKAN

  <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här