Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:11 | May 30, 2018

  Early mornings

  Nelly.comnelly.comnelly.comnelly.comnelly.com

   

  CREDIT&ADLINKS:_TOP FROM NELLY, HERE_TROUSERS FROM PLT, SIMILAR HERE_
  _BELT BOUGHT AT VINTAGE STORE, SIMILAR HERE_SUNGLASSES FROM ASOS, HERE_
  _SHOES FROM H&M, SIMILAR HERE_BAG FROM URBAN OUTFITTERS_

   

  Back in sunny Sweden/Stockholm and daaaaamn the weather is fiiiine! As soon as I landed I just took a cab home, changed into my bikini and met up with Lisa and Vendela in Tanto for some sun and chill :) and guess what? I TOOK MY FIRST DIP IN SWEDISH WATER! Woop woop!! It was actually pretty warm. Now I’m back home getting some work done before I’m off to the gym for some ab and arm workout. Did butt/legs yesterday! Tonight I’m meeting up with Isabella för dinner at LingLong. What are your plans for tonight?

  BTW! MY LOVE FILIPPA IS FINALLY BACK HOME IN SWEDEN FOR A COUPLE OF MONTHS!
  I’M THE HAPPIEST GIRL EVER!!

  ___________________________

  Jag är tillbaka i Sverige/Stockholm och jääääklar vad vädret levererar! Så fort jag landed så tog vi en taxi hem, jag bytte sen om till bikini och drog direkt till Tanto med Lisa och Vendela för lite solhäng :) Och gissa vad? JAG TOG MITT FÖRST DOPP! Woop woop! De var faktist helt okej varmt måste jag säga. Nu är jag tillbaka hemma igen och ska få undan lite jobb innan jag drar till gymmet. Ska köra mage och armar idag! Köttade rumpa/ben igår. Ikväll ska jag käka middag med Isabella på LingLong. Vad är era planer för kvällen?

  BTW! MIN LILLA ÄLSKLING FILIPPA ÄR TILLBAKA I SVERIGE FÖR ETT PAR MÅNADER!
  JAG ÄR TYP GLADAST I HELA VÄRLDEN!!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Early mornings”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här