Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:46 | June 4, 2018

  Bootcamp

  marbella bootcampfightboxfightboxfightboxfightboxfightboxfightboxfightbox

   

  FROM MARBELLA BOOTCAMP

   

  Phew! WHAT A DAY! It’s been so long and I’ve had loads of stuff to do. Started off with a motorcykle lesson, filming a collab-vlog, dentist appointment, a lil’ photoshoot, coffee with Vendela & Lisa and then workout with Erica. Now I’m back home and I’m sooooo tired. Going to cuddle down besides André in bed now and watch a movie before I fall alseep :)

  ___________________________

  Phew! VILKEN DAG! Dagen har varit så lång med massor på schemat. Började dagen med motorcykel-körlektion, filma ett samarbet / vlogg, tandläkaren, en fotografering, kaffe med Vendela & Lisa innan ett träningspass med Erica. Nu är jag hemma igen och är sååååå trött. Ska mysa ner brevid André i sängen nu och kolla på en film innan jag somnar :)


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Bootcamp”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Beautiful <3

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Thank you so much <3

   Reply
  • Hej!
   Älskar din blogg, läser den alltid och har gjort i flera år. <3 Läser alltid via mobilen. Nu ett tag har jag inte kunnat se hela fin bild (över på hemsidan) när jag går in via mobilen. Tänkte bara se om det är ngt fel eller om det kanske bara blir så om man läser via mobilen :-).
   Kram

   Reply
  • heej! Åh vad kul <3 glad jag blir! nej är de sant? då ber jag teknikerna kolla på de! Tack för du sa till <3

   Reply
  • Aaaah haftigt! Blir som manga andra jatte inspirerad att kora mer pa styrka och jobba pa att bygga muskler istallet for att bara ga runt och oroa mig om att vara smal utan muskler. Kan inte du gora ett inlagg/vlogg om din ‘resa’ inom traningen? Jag vet att du gjort en vlogg pa hur du tranar som va super harlig, men det skulle vara sa intressant och inspirerande att hora hur du funnit dig dit? Har du alltid tranat, vad har varit svarast, lattast, etc. :) Undrar ocksa hur du ser pa alkohol och traning? Jag tycker den svaraste delen ar att balansera sina mal man har med traningen med festande och firande. Tack for en underbar blogg!

   Reply
  • tack! jag älskar att köra tungt :) så kul!! Jo men de är ju en bra idé! ska ha de i åtanke!! Jag började typ i oktober. I början var de tungt från och till men jag har ganska bra diciplin samt att om jag gett mig fan på nått så siktar jag in mig på det :) De där med alkohol – Jag dricker typ inte alls. Visst ett glas vin till maten en lördag eller ett glas bubbel om jag går ut men oftast inte mer än så. Jag brukar tajma in även med träningen om jag vet att jag tex ska dricka lite bubbel en lördag – då har jag vilodag den dagen eller bara för cardio. Att köra ett muskel-byggar-pass samma dag som man dricker alkohol är som att bara avbryta hela muskel-byggar processen.. då kunde man lika gärna hoppat att träna eftersom alkohol förstör processen. Tack finis!

   Reply
  • Omg you will forever be my body idol!

   Reply
  • Aw! u are so cute!! thank u <3

   Reply