Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

22:46 | June 4, 2018

Bootcamp

TRAVEL
marbella bootcampfightboxfightboxfightboxfightboxfightboxfightboxfightbox

 

FROM MARBELLA BOOTCAMP

 

Phew! WHAT A DAY! It’s been so long and I’ve had loads of stuff to do. Started off with a motorcykle lesson, filming a collab-vlog, dentist appointment, a lil’ photoshoot, coffee with Vendela & Lisa and then workout with Erica. Now I’m back home and I’m sooooo tired. Going to cuddle down besides André in bed now and watch a movie before I fall alseep :)

___________________________

Phew! VILKEN DAG! Dagen har varit så lång med massor på schemat. Började dagen med motorcykel-körlektion, filma ett samarbet / vlogg, tandläkaren, en fotografering, kaffe med Vendela & Lisa innan ett träningspass med Erica. Nu är jag hemma igen och är sååååå trött. Ska mysa ner brevid André i sängen nu och kolla på en film innan jag somnar :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

8 Responses to “Bootcamp”

 1. Charlotte on

  Hej!
  Älskar din blogg, läser den alltid och har gjort i flera år. <3 Läser alltid via mobilen. Nu ett tag har jag inte kunnat se hela fin bild (över på hemsidan) när jag går in via mobilen. Tänkte bara se om det är ngt fel eller om det kanske bara blir så om man läser via mobilen :-).
  Kram

  Reply
  • angelicablick on

   heej! Åh vad kul <3 glad jag blir! nej är de sant? då ber jag teknikerna kolla på de! Tack för du sa till <3

   Reply
 2. May on

  Aaaah haftigt! Blir som manga andra jatte inspirerad att kora mer pa styrka och jobba pa att bygga muskler istallet for att bara ga runt och oroa mig om att vara smal utan muskler. Kan inte du gora ett inlagg/vlogg om din ‘resa’ inom traningen? Jag vet att du gjort en vlogg pa hur du tranar som va super harlig, men det skulle vara sa intressant och inspirerande att hora hur du funnit dig dit? Har du alltid tranat, vad har varit svarast, lattast, etc. :) Undrar ocksa hur du ser pa alkohol och traning? Jag tycker den svaraste delen ar att balansera sina mal man har med traningen med festande och firande. Tack for en underbar blogg!

  Reply
  • angelicablick on

   tack! jag älskar att köra tungt :) så kul!! Jo men de är ju en bra idé! ska ha de i åtanke!! Jag började typ i oktober. I början var de tungt från och till men jag har ganska bra diciplin samt att om jag gett mig fan på nått så siktar jag in mig på det :) De där med alkohol – Jag dricker typ inte alls. Visst ett glas vin till maten en lördag eller ett glas bubbel om jag går ut men oftast inte mer än så. Jag brukar tajma in även med träningen om jag vet att jag tex ska dricka lite bubbel en lördag – då har jag vilodag den dagen eller bara för cardio. Att köra ett muskel-byggar-pass samma dag som man dricker alkohol är som att bara avbryta hela muskel-byggar processen.. då kunde man lika gärna hoppat att träna eftersom alkohol förstör processen. Tack finis!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.