Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:08 | June 5, 2018

  Stripes & Sun

  H&MH&MH&MH&M

   

  CREDITS:_TROUSERS FROM H&M, HERE_SHIRT/KIMONO FROM H&M, HERE_
  _BAG FROM H&M, HERE_

   

  This set is just so, so comfy and cute! LOVE IT!
  Anywaaaaaay.. I’m seriously so tired.. I didn’t get much sleep last night.. had a hard time sleeping and had to go up early this morning. I went and did a workout with Simon, Erica, Isabella and Hanna – WHAT A GANG!! I had a meeting, facial and then a quick photoshoot :) André and I just got back from the redbull event that they hosted outside of Stockholm. Unfortunately the weather wasn’t on our side today so it was freezing! Seriously. André aren’t feeling so good so we are actually just going to crawl into bed and sleep soon. Feel so sorry for him :/ hopefully it’s just from stress and a lot of work and not him getting sick. LOVE!

  ____________________________

  Detta set är så, så skönt och fint! ÄLSKART!
  Men meeeeen.. jag är helt slut alltså.. fick inte så mycket sömn inatt.. kunde inte riktigt somna och gick upp ganska tidigt. Jag körde ett köttigt pass med Simon, Erica, Isabella och Hanna imorse – VILKET GÄNG VA!! Hade möte efter de, ansiktsbehandling och tog några snabba bilder efter sen :) André och jag kom precis hem från redbulls event utanför Stockholm. Tyvärr var inte vädret med oss idag så de var fan skitkallt där ute! På riktigt. André känner sig rätt hängig så vi ska bara krypa ner i sängen och sova nu. Tycker så synd om honom :/ Förhoppningsvis är de bara stress och mycket jobb som gör det och inte att han håller på att bli sjuk. KÄRLEK!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “Stripes & Sun”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Your set is absolutely perfect!
   xx from Bavaria/Germany, Rena
   http://www.dressedwithsoul.com

   Reply
  • Aw thank you <3

   Reply
  • Gorgeous photos and oh my lord those abs!!

   Reply
  • aw haha, thank you babe <3

   Reply
  • Love the look! x

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Thanks babe!!

   Reply
  • “Förhoppningsvis är de bara stress och mycket jobb som gör det och inte att han håller på att bli sjuk. ” ?

   Jag som är hemma långtidssjukskriven hoppas att han tar tag i problemet ist för då kan han bounce back, men att vara stressad och bli sjuk pga av stressen är farligt. Utmattning är en skada på hjärnan och jag har snart vart hemma 1 år utan att orka med släktkalas, bröllop, födelsedagar osv. Det är ingen rolig resa och jag hoppas verkligen han tar det seriöst om han blir dålig ofta och speciellt om minnet blir sämre. Sover han mkt men ändå är trött är det också ett tecken, gå och prata med en privat läkare (vårdcentralen har inte kunskapen om hjärnan).

   Hoppas verkligen han blir bättre och inte bara kör på❤

   Reply
  • Ja alltså de kanske lät fel när du läste det. Just nu ( denna period) har han rätt mycket jobb men inget som kommer vara mer än 2 månader till – innan de jobbade han som vanligt och de kommer han göra efter nu med. Han blir varken ofta sjuk eller har dåligt minne, de är bara denna gång han blivit LITE krasslig ( i halsen) . Om jag ska vara ärlig tror jag de beror på att han varit ute och flängt alldeles för mycket ( festat ) plus jobb. Jag har själv nästan gått in i väggen så jag vet vad du pratar om och så är inte fallet med min kille – både han och jag pratar om allt och jag känner han ut och in :) tack för omtanken iallafall!
   Han sover normalt, äter normalt, glömmer inget utöver de normala som man ibland kan göra osv. Just dessa två veckor har bara varit rätt mycket men då är saker som han KAN ta bort inblandade. Stor kram <3

   Reply
  • Åh skönt att höra! Man blir orolig när man själv gått igenom något sådant. Fruktansvärt! Men fint att höra att det mer vara alkoholens fel haha :)
   Ta hand om er! Kram <33

   Reply
  • det förstår jag! Fint av dig att skriva och visa omtanke <3 Haha ja, eller alkohol ska jag väl inte säga att de är utan snarare allt blandat - en del festande, jobb och mycket med de tre företagen han har. Men de är inget sånt "gå-in-iväggen" mode alls utan bara sommar-pepp med jobb blandat hahah. Han mår bättre redan :) kram

   Reply
  • Those abs though!

   Reply
  • haha thanks babe <3

   Reply
  • Alltså, hur snygg??

   Reply
  • Gulle du! tack!!!

   Reply
  • Måste bara säga att jag ÄLSKAR din stil, verkligen inspo!

   Reply
  • tack!! glad jag blir <3

   Reply
  • Så fin, vilken strl har du i byxorna?

   Reply
  • jag har xs! :)

   Reply
  • Vart är örhängena och solglasögonen ifrån?

   Reply
  • örhängena är med från H&M och glajjorna vet jag inte :( så länge sen! Kan vara ASOS! Kram

   Reply