Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:09 | June 6, 2018

Malaga

 

SNAPSHOTS FROM MARBELLA
PART 1

 

So after being at the bootcamp for 7 days we stayed in Marbella for a couple of days :) I don’t know if you guys saw my insta-storie but during this trip I decided to chill a bit more and take a bit of “vacay”. I didn’t take a lot of photos during this trip and focused on my workout, relaxing and having a good time with André and the rest of the crew. It was really good :) But ever since then and now I’m back on work-mode and I love being back even tho a vacay is nice. André and I just got back from the cinema. It’s swedens national day so it’s like a saturday here :) So I started my day with a workout with Erica followed by lunch and then had a bit of a stroll in town. I met up André at Fightbox and we have just been having a wonderful day since then ♥

___________________________

Så efter vårt bootcamp i 7 dagar så softade vi i Marbella i några dagar :) Vet inte om ni såg min insta-storie men denna resa fick bli mer en “semester” där jag softade lite mer och inte fokuserade på jobb. Jag tog inte alls så mycket bilder och fokuserade mest på träningen, att varva ner och ha en mysig stund med André och resten av gänget. Så skönt :) MEN sen jag kom hem och framåt nu är det fokus på jobb som gäller och de är ju faktist det jag älskar mest även fast lite semester är mysigt. André och jag kom precis tillbaka hem från bion. Det är ju sveriges nationaldag här så de är ju röd dag :) Så jag började min morgon med ett träningspass med Erica följt av lunch och en liten promenad på stan. Mötte upp André på Fightbox sen och har haft en magisk dag sen dess ♥


12 kommentarer12 kommentarer om “Malaga”

  Fantastiskt att du kunde släppa jobbet liiite iaf! Ser ut som en så jäkla vacker stad det där <3

  Reply

  This vacation seems like the perfect little break from everything and a time to step back and relax! That first photo is so majestic and pretty much sums up my architectural inspiration! ;) Also, your body looks amazing. I’ve got to start training and living a lifestyle like you do. You are a true inspiration in every way!

  http://www.beingisabella.com

  Reply

  My city!!!!! <3
  I'm glad you liked it and that you enjoyed your time here :)

  Reply

  These photos are wonderful! And I love your hair up in that bun!!

  xx

  Mariamma

  Reply

  Topplistans tre översta platser innehas av de tre elefantarterna. Av dessa lever två i Afrika; skogselefanten och savannelefanten. Skogselefanten utmärker sig från savannelefanten genom att vara lite mindre, ha rundare öron, samt hålla till i regnskogen. Hos elefanterna blir hanarna störst, likaså hos skogselefanterna, där de kan ha en mankhöjd på upp till 3 m[8]. Alla elefanter är växtätare. Skogselefanten och savannelefanten ansågs länge vara underarter av samma art, men nya DNA-analyser visar att de är två egna arter. Afrikansk elefant är namnet på det släkte som de båda elefantarterna tillhör. Skogselefanten kan leva i 60 till 70 år[18] och klassas som sårbar.

  Reply

  where is the Skirt from? ❤️ Can you pleas start to write where your clothes Are from?

  Reply

  Så fina bilder! Vad använder du för kamera och objektiv när du fotar den här typen av bilder?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här