Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:07 | June 10, 2018

  A city stroll

   

  MALAGA/MARBELLA SNAPSHOTS PART 2

   

  AMAZING, WONDERFUL SUNDAY! Best day of the week! I got up at 09 and met up with Michelle at SATS SOFO for a workout :) It’s so weird I haven’t been at that gym before even tho I live at Södermalm. I guess since I know almost everyone that works at Regeringsgatan – there is where I like to workout the most. But sofo was awesome! I’m back home now and packing my bag for a day out at Hellasgården with André, Emil, Felix and Ebba. According to the weather forecast it’s the “last day” of epic weather for a while. I hope not tho.

  ___________________________

  UNDERBARA, MAGISKA SÖNDAG! Bästa dagen på veckan! Jag gick upp vid 09 och mötte sedan upp Michelle på SATS SOFO för ett pass :) Så konstigt att jag inte varit där när jag bor på söder. Jag förmodar att eftersom jag typ känner alla på Regeringsgatan så är det roligare då. Men sofo var as nice!  Nu är jag tillbaka hemma och packar en liten väska. Jag, André, Emil, Felix och Ebba ska till Hellasgården o slappa. Enligt väderprognossen så är det “sista dagen” med dunderväder på ett tag. Hoppas inte.


  8 kommentarer  8 kommentarer om “A city stroll”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här