Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:14 | June 12, 2018

  Washed denim

  monday swimwearmonday swimwearmonday swimwearmonday swimwearmonday swimwear

   

  CREDIT&ADLINKS:_TOP FROM MISSGUIDED, SIMILAR HERE_TROUSERS FROM PLT, SIMILAR HERE_
  _SANDALS FROM ZARA, SIMILAR HERE_BAG FROM MONDAY SWIMWEAR, SIMILAR HERE_
  _JACKET BOUGHT IN LA, SIMILAR HERE_

   

  Good afternoon everyone! How are you today? I woke up at around 07 by myself since my foot was itching like crazy.  A damn fucking mosquito has bitten my foot on three different places haha! WHY THERE?! Worst place to get bitten at haha.. Well, I stayed in bed for a while and André made coffee for us :) I’ve been working from my laptop since then. Planning my day now since I’m meeting up with Ellen later on to shoot some stuff for my instaaaa. Really excited! Going to the gym later on if I have time or maybe do a little powerwalk! My butt and legs are so sore from the workout I did two days ago and my abs from yesterday haha. Loving that feeling tho!

  ___________________________

  God eftermiddag på er! Hur mår ni idag? Jag vaknade upp runt 07 av mig själv pga att min fot kliade som satan. En jävla mygg-jävel har bitit mig på tre olika ställen på foten haha! VARFÖR DÄR LIKSOM?! Värsta platsen ever haha.. Men men, jag låg kvar i sängen ett tag och André gjorde kaffe till oss :) Sen dess har jag jobbat vid laptopen. Sitter och planerar dagen för idag ska jag och Ellen fota saker för min instaaaaa. Peppad som tusan! Ska dra till gymmet senare om jag hinner eller annars ta en powerwalk! Har sån satans träningsvärk i benen/rumpan från passet häromdagen och i magen från igår haha. Men jag älskar ju den känlan!

   


  9 kommentarer  9 kommentarer om “Washed denim”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Fattar inte varför myggfanskapen ALLTID ger sig på ställena som är svårast att klia på! :O Värsta är när de sätter sig typ på insidan av tårna.. dör haha!

   Reply
  • Such a great look! x

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Du er så fin😍jeg har Såå lyst på de buksene! Prøvde å lete etter dem, er det disse som du har https://www.prettylittlething.com/diya-stone-casual-trousers.html ? Og hvordan er de i størrelsen på den siden ? 😊

   Reply
  • Wow så snyggt!!!

   Reply
  • You should get some Tiger Balm because it is a lifesaver for mosquito bites. It soothes the itching immediately and reduces the swelling so the bites disappears by the next day. You can probably find it at your local drugstore. Just make sure not to touch your eyes after applying it because it will burn! Take this from my experience. And what a beautiful location you’re at here. Hope you’re having a great week so far Angelica :)

   http://www.beingisabella.com

   Reply
  • The colors on these pictures…. Beautiful!!

   Reply
  • så fint älskar färgerna!!

   skulle du kunna göra ett inlägg med tips på festival outfits ??? jag ska till way out west och har paaaanik kommer inte på något

   Reply
  • AMAZING!! And love that hairdo

   Reply
  • Jag dööööör vad snygg!

   Reply