Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:00 | June 13, 2018

  Beautiful Malaga

   

  MALAGA SNAPSHOTS PART 3

   

  What a long day guys! I got up pretty early and made coffee and sat infront of the laptop to send emails, edit pictures and waych my upcoming vlog.  After that I went to the gym, had a meeting with Amir about our upcoming new dance video (!!!) YAAAAS! I just got back from a whole day in a classroom again – a lesson with all the stuff you need to know to get a motorcycle licens. I’m soooo tired now haha! André and I just made a quick dinner and are now watching the “13 november: Terrorist attack in Paris” and it’s just awful :( so horrible..

  ___________________________

  Vilken lång dag hörrni! Jag gick upp ganska sent och satte mig sedan framför laptopen med en kopp kaffe och mailade massa mail, redigerade bilder och kollade in min nästa vlogg som kommer upp. Efter de stack jag till gymmet och hade sedan ett möte med Amir för vår nästa dans som kommer upp sen (!!!) YAAAAS! Jag kom nyss hem från riskettan på min körskola. Man måste ju göra den också för att få mc-körkortet och inte bara med bil. Jag och André käkade nyss lite mat och kollar just nu på “13 November: Terrorostattacken i Paris” och fyfan vad hemskt alltså :( helt sjukt..


  4 kommentarer  4 kommentarer om “Beautiful Malaga”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • All those flowers in the first pic make me so happy. Bravo to that restaurant for knowing how to make a good bouquet of flowers that is very instagramable! Also, those pepper you were having are my fave. Especially when they have lots of good seasoning on them. Ironically I’ve only had them once but I just haven’t been able to find a restaurant that has them besides one in Miami!

   http://www.beingisabella.com

   Reply
  • Everything looks great! :)

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Vilken härlig dag du verkar ha haf, mycket du hunnit med! Massa lycka till med körkortet :D

   Reply
  • Hej Angelica! Älskar dina foton! Kan man köpa dina Lightroom presets?

   Kram!

   Reply