Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:41 | June 17, 2018

  On our way

   

  CREDIT:_DRESS FROM HOUSE OF CB_BAG FROM PULL & BEAR_JACKET BORROWED FROM ANDRÉ_
  _NECKLACE FROM THOMAS SABO_SCRUNCHIE FROM MONKI_

   

  And we are off! Going to Zakynthos – GREECE – today!! I’m so excited I can’t even describe it in words :) Alexandra and I are chilling at the airport in Hamburg as we speak and our flight is in 2 hours now. We got here 3 hours ago so we’ve had a lot of time to get some work done. I think I’ve had like 4 cups of coffee already hahaha. I haven’t been to a work-trip in a while now so I’m actually so excited to create some magic in Zakynthos for you guys :) I have so many ideas I want to do. AND! I’m also bringing my analog camera which Is something I want to start doing more. They always become so magical!

  __________________________

  Och så var vi påväg! Vi åker till Zakynthos – GREKLAND – idag!! Jag är så sjukt pepp så jag kan knappt förklara för er i ord :) Alexandra och jag är på Hamburgs flygplats nu och inväntar vårt flyg som går om ca 2 timmar. Vi har redan suttit här i 3 så ja, vi har haft en del tid på oss att jobba. Jag har typ druckit 4 koppar kaffe redan hahah. Jag har ju inte varit iväg på jobb-resa nu på ett tag så ni skulle bara veta hur sjukt peppad jag är på att komma iväg nu och skapa magi till er :) Jag har så många idéer. OCH! Jag tog med mig min analoga kamera med – för den ska jag börja fota mer med. Bilderna blir ju alltid så magiska då!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “On our way”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här