Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:18 | June 22, 2018

  Happy Midsummer

   

  A RAINY & VERY CALM MIDSUMMER

   

  We are out at the countryside all weekend ♥ So calm and nice. We rented a little house in Norrtälje down by the water and we are staying here for the rest of the weekend. Today we are celebrating Midsummer and we are just taking easy :) Eating loads of food, plating board/card- games and drinking some wine. Some are naping every now and then also. Just calm and easy..
  I hope you all are having a wonderful day ♥

  ___________________________

  Vi är ute på landet hela helgen ♥ Så lugnt och skönt. Vi har hyrt en liten stuga ute i norrtälje nere vid vattnet och vi ska som sagt vara här ute hela helgen. Idag firar vi Midsommar och tar det faktist bara lugnt :) Vi äter massa mat, spelar spel/kort och dricker lite rödpang. Alla napar från och till med. Bara så lugnt och stilla..
  Hoppas ni alla får en fantastisk dag ♥


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Happy Midsummer”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här