Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:18 | June 22, 2018

Happy Midsummer

UNCATEGORIZED 2

 

A RAINY & VERY CALM MIDSUMMER

 

We are out at the countryside all weekend ♥ So calm and nice. We rented a little house in Norrtälje down by the water and we are staying here for the rest of the weekend. Today we are celebrating Midsummer and we are just taking easy :) Eating loads of food, plating board/card- games and drinking some wine. Some are naping every now and then also. Just calm and easy..
I hope you all are having a wonderful day ♥

___________________________

Vi är ute på landet hela helgen ♥ Så lugnt och skönt. Vi har hyrt en liten stuga ute i norrtälje nere vid vattnet och vi ska som sagt vara här ute hela helgen. Idag firar vi Midsommar och tar det faktist bara lugnt :) Vi äter massa mat, spelar spel/kort och dricker lite rödpang. Alla napar från och till med. Bara så lugnt och stilla..
Hoppas ni alla får en fantastisk dag ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

10 Responses to “Happy Midsummer”

 1. Ida on

  Den blåa färgen ser fantastisk ut på dig! Vart har du köpt den kjolen och tröjan? Tack för svar för är besatt. Glad midsommar, kram.

  Reply
  • angelicablick on

   Tack fina du! Tröjan är från Mango, klänningen under är en supergammal från Gina Tricot <3 glad midsommar fina! kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.