Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:49 | June 23, 2018

A Midsummer at the countryside

UNCATEGORIZED 2
midsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummer

 

OUR CALM MIDSUMMER AT THE COUNTRYSIDE

 

Well as you can see – we had a very calm an cold(!!) Midsummer. It was raining almost the entire day so we didn’t play any games outside or anything but we played boardgames, cooked loads of food and hung out. The sun FINALLY came out later in the evening so the guys went in for a fast dip.. it was SO COLD they said haha. I managed to do a flower crown from the wild flowers growing around the area and I think it turned out pretty cute, right? :) We just woke up here and we’ll stay here until sunday so I’m just going to continue having a very calm and chill time here. I’ll see if Michelle might want to help me snap a photo of my outfit later on. AND! I’ve started to answer the questions from the Q/A I did a week ago so stay tuned. LOVE!

__________________________

Ja, som ni kan se – så hade vi en väldigt lugn och kall(!!) Midsommar. Det regnade mest hela dagen så det blev inga roliga spel utomhus utan det fick bli att spela spel inomhus, vi lagada massa god mat och bara umgicks. Solen kom ÄNTLIGEN fram till kvällen så då passade grabbarna på att ta ett litet dopp i vattnet.. det var tydligen PISSKALLT haha. Jag lyckades knåpa ihop en liten midsommarkrans också med de vila blommorna som växer omkring här och tycker ändå det blev lite söt, eller hur? :) vi vaknade här för en stund sen och vi ska ju stanna här tills söndag så jag ska bara fortsätta med att slappa här. Jag ska se om Michelle kanske kan knäppa av lite outfitbilder på mig sen om jag ber snällt. OCH! Jag har börjat svara på den Q/A som jag la upp för någon vecka sen så stay tuned. KÄRLEK!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

11 Responses to “A Midsummer at the countryside”

 1. Vivian on

  OMG ANGELICA!!! JAG HAR TAPPAT BORT MINA ASOS CATEYE SOLBRILLOR OCH HAR VARIT FETT LEDSEN ÖVER DET DÅ DE INTE SÄLJS LÄNGRE OCH NU SER JAG ATT DU SÄLJER DINA PÅ DIN SELLPY STORE MEN NÅGON HAR RESERVERAT, OM DET MOT FÖRMODAN SKULLE BLI TILLGÄNGLIGA IGEN SÅ VILL JAG SÅÅÅÅÅÅ GÄRNA KÖPA DEM <3 KRAM

  Reply
  • angelicablick on

   Åh no! är det så? HÅLL UTKIK! Jag kan tyvärr inte påverka vem som köper dom, men håll utkik ifall dom slutar vara reserverade! Håller mina tummar för dig <3 kram

   Reply
   • Vivian on

    Har köpt dem nu!!!<3 Reservationen upphörde så jag haffade de fort som attan hahah asså sorry för så mycket caps lock innan!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.