Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:49 | June 24, 2018

Orange bliss

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
nelly.comnelly.comnelly.comnelly.com

 

CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM NELLY.COM, HERE_BAG FROM YSL, HERE_
_SNEAKERS FROM NIKE, HERE_EARRINGS FROM GLITTER, HERE_

 

So during our little trip to Zakynthos I didn’t shoot so many outfits as I would have liked – we focused on vlogging and photos for insta on this trip! But I just had to show you guys this aaaaah-mazing dress ♥ it’s flowy, suits perfect on the body and I love the color and details of the back. I have some snaps to show you guys from Zakynthos also so stay tuned :) But I have to say.. I thought Zakynthos would be prettier and a bit better than I experienced it was. So I was a bit disappointed.. Have any of you felt that way about Zakynthos as well? There is many more places in Greece that is a bit better if you ask me.  BUT! We had a great time anyway and the hotel we stayed at was beautiful!

___________________________

Under vår resa till Zakynthos så fotade jag inte massor outfit som vanligt – vi fokuserade mest på vloggen och på instagram denna gång! Men jag knäppte av denna look eftersom klänningen är MAAGISK ♥ Så flowy, sitter som ett smäck och jag älskar färgen och detaljerna på ryggen. Jag har en del bilder från Zakynthos som jag ska visa er så stay tuned :) Men jag måste ändå säga det.. jag trodde Zakynthos skulle vara lite bättre och finare än vad de var. Så vi blev lite besvikna.. har någon av er känt så med Zakynthos? Det finns helt klart finare ställen i Grekland om du fårgar mig. MEN! Vi hade det härligt ändå och hotellet vi bodde på var så fint!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

17 Responses to “Orange bliss”

 1. Sara on

  Ja kände samma sak om Zakynthos! Var där ca 1 vecka innan dig. Det levde dessvärre inte upp till förväntningarna.. men men :)

  Reply
 2. Olivia on

  Du är så jäkla vacker!!!
  Om jag hittat klänningen så hade jag beställt den direkt. Den är fantastiskt och du gör den verkligen rättvisa! Synd att man inte hittar den på länken du delade, den kanske är slutsåld.. Det vore inte så konstigt så snygg som den är!!
  Du är grym och fortsätt vara digsjälv, man bara älskar det!!

  Reply
 3. Anonymous on

  Hello. Did you guys rent a boat in Zakynthos or did you go on a boat tour? Where did you book and what company? Thanks <3

  Reply
 4. Birthe on

  Jeg var på Zakynthos i én uke i fjor og jeg ble også skuffet over plassen. Det var mye søppel over alt og virket som en skitten øy.. Levde dessverre ikke opp til forventningene.
  Vi tok båt til Shipwreck Bay, som var en nydelig plass dog veldig crowded.

  Nydelige bilder av deg forresten! For en vakker jente du er.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.