Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:00 | July 1, 2018

  Varberg through analog camera

   

  VARBERG SUMMER 2017

   

  More analog pictures! This was from last year when we went to Varberg and stayed there for 10 days – next week it’s time again and I can’t wait!! I love being there ♥  But now we are at Michelle’s countryside if you might have seen it on my insta storie? It’s so calm and lovely to be here. Yesterday we just sat in the sun, went and bought food, chilled outside, made dinner, had a little raspberry pie I baked by the water and just watched a movie before crashing to bed. Swedish summer at it’s best! Today we’re going back to Stockholm cause tomorrow I’m off to Milan :) going there for a bit of work. Talk to you in a sec! Xx

  ___________________________

  Mer analoga bilder! Dessa är tagna förra året i Varberg när vi var där under 10 dagar – nästa vecka är det dags igen och jag längtar så!! Älskar att vara där ♥ Men nu är vi på Michelles land som ni kanske sett på min insta storie? Det är så lugnt och harmoniskt här. Igår solade vi, stack o inhandla mat, softade på baksidan, gjorde middag, hade en liten picnick vid vattnet med min egengjorda hallonpaj. Svensk sommar när den är som bäst! Idag ska vi åka tillbaka mot Stockholm för imorgon flyger jag till Milano för lite jobb :) Vi hörs om en liten stund! Xx


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Varberg through analog camera”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här