Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:03 | July 24, 2018

  Sunday to monday

   

  SUNDAY TO MONDAY

   

  Since we got back to Stockholm Andres dad and cousin and also my dad came up to visit us :) During Sunday my dad and I went to the gym before meeting up with the others to go for a swim and hang out by the beach. Ended the Sunday with dinner at linglong, cuddles with biggie ( the dog ) and a bit of dancing at F12. Monday started with a workout followed by motorcycle lesson, football game and dinner. Let’s start this week!!

  ______________________________

  Sen vi kommit hem till Sthlm så kom Andreas pappa, kusin samt min pappa upp på besök. Under söndagen stack jag och pappa och tränade först följt av ett bad och strandhäng allihopa. Vi käkade middah på linglong, musten med biggie ( hunden ) och lite dans på F12. Måndagen började också den med träning och sen mc-lektion! Sen drog vi allihopa på Bajen matchen innan lite mysig middag med
  Vänner. Jag är så pepp på denna vecka!!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “Sunday to monday”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här