Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:34 | July 24, 2018

  Vinäger

  Gina tricotgina tricotgina tricotgina tricotgina tricotgina tricotgina tricotgina tricot

  LUNCH AT “VINÄGER” IN VISBY

   

  I asked where you should go and eat lunch in Visby and many of you told me about this cute place called “vinäger” which we actually went to both days. The food was delicious and the interior bright and clean! We kind of ordered in everyhting on the menu and tasted it all. The fried shrimps was INSANE! Have you tried them? YUMMIE!! But I think everything was amazing.
  We also went by St Hans café for some coffee and that place was super cozy as well. I got to say that Visby was so pretty :) I would love to go back there at another time and see more of Gotland and ofc Fårö.

  ______________________________

  Jag frågade ju er om vart man skulle käka lunch i Visby och många av er tipsade just om detta gulliga ställe “Vinäger” som vi faktist åt på två gånger. Maten var så sjukt god och inredning ljus och fin! Vi beställde typ in allt på menyn och testade. De friterade räkorna var GALNA! Har ni testat dom? MUMS!! Men allt var faktist gott måste jag säga. Vi stack förvi St Hans café med för lite kaffe och de var också supermysigt. Måste säga att Visby är så fint :) Vill gärna åka tillbaka och upptäcka och se mer av Gotland bl.a Fårö osv.


  14 kommentarer  14 kommentarer om “Vinäger”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här