Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:29 | July 26, 2018

  Until dawn

  visby 2018visby 2018visby 2018visby 2018visby 2018visby 2018

  VISBY PICTURES

   

  Gah, this heat is insane! I’m so happy about it!! But yes, it would have been nice with at least 1 day of rain per week so the fires around the country would stop cause that is so horrible. But besides that I’m just so happy that it’s actually summer for once in Sweden :) Yesterday I met up with Ebba and did some work together before chilling at Tanto. Later that evening we took the car over to her and chilled, did the “Kiki-dance” haha ( have you seen it on my insta? what do you think?) and had dinner with Simon and Sessan at Supper. A perfect day/night! I was so unsure if I should post the kiki-dance video btw.. I didn’t plan it and didn’t have any dance to it so it’s just a freestyle so I didn’t think it turned out awesome but hey.. it’s alright. Anyway! I took the entire day off today cause it’s going to be 35 degrees celsius(!!!) today. Meeting up with Sessan and Zoe to go to the beach!

  __________________________

  Gah, den här värmen är fan galen! Jag är så glad!! Men ja, de hade fått regna typ 1 dag i veckan enbart för brändernas skull. Det är så hemskt med alla bränder som händer pga att de är så varmt o torrt. Men bortsett från de är det magiskt att de faktist är sommar på riktigt för en gångs skull :) Igår mötte jag upp Ebba och gjorde lite jobb innan vi hann slappa i Tanto en kortis. Senare under kvällen så tog vi bilen till henne och slappade en stund, gjorde “kiki-dance” ( har ni sett den haha? la ut den på min insta haha) och sen middag med Simon och Sessan på Supper. En perfekt dag/kväll! Jag var så osäker på om jag skulle lägga upp dansen btw.. jag planerade liksom inte för den och allt jag gör är freestyle så den kunde ju blivit bättre om man säger så, men äsch den fick komma upp ändå. Men men! Jag har tagit hela dagen av idag från jobb för de ska vara 35 grader (!!!) idag. Ska möta upp Zoe och Sessan för att hänga vid vattnet!


  17 kommentarer



  17 kommentarer om “Until dawn”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här