Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:47 | July 28, 2018

  Wild roses

  elsa hosk x bikbokelsa hosk x bikbokelsa hosk x bikbokelsa hosk x bikbok

   

  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM BIKBOK, HERE_BELT FROM ASOS, SIMILAR, HERE_
  _SHOES FROM EYTYS, SIMILAR HERE_BAG FROM PULL&BEAR_

   

  A look that a wore in Visby :) This dress is from Elsa Hosk collection for Bikbok and I think it’s one of her best pieces for sure. I LOVE IT! Thinking about wearing it today.. Cause todaaaaaaay I’m going to Kenza and Aleks 1 year anniversary wedding party!! I’m so excited to hang out with all the ladies again ♥ And dudes ofc! Woke up pretty “late” today for being me and damn it felt good. I didn’t have any plans to wake up to so I decided to sleep in. It’s saturday after all!! What are your plans today? I don’t have any plans after the day party at all so we’ll see what I’ll do. André is in Italy with his friends and almost ALL my friends is working tonight or are abroad haha so I’m so lonely haha. Guess what btw? Yesterday I met up with three of my childhood friends Dabro, Fia and Jossan and their little baby Lennox for dinner at Ginko and a beer at Södra teatern after. It was SO MUCH FUN meeting them, talking about all the weird shit and memories we’ve done hahahaha. The more we talked about it the more memories popped up and well we laughed so much! Those stuff kind of make me anxious sometimes.. but at the same time so happy. I had THE BEST time growing up and being a teenager. I have so many unbelivable and idyllic stories to tell from then. And that makes me both so, so happy but also a bit sad since I know I won’t ever get that back again. I really did have the funniest time ever being a teenager ♥

  ____________________________

  En look jag bar i Visby :) Den här klänningen är från Elsa Hosk kollektionen för Bikbok och jag tycker de är en av hennes bästa plagg därifrån. ÄLSKAR DEN! Funderar på att bära den idag.. För idaaaaaaaag ska jag på Kenzas och Aleks 1 års firande av deras bröllopsdag!! Så massa fest dvs! Så pepp att få hänga med alla brudar idag ♥ och grabbarna med såklart! Vaknade upp rätt “sent” idag för att vara mig och de var sjukt värt. Jag hade inget inplanerat på morgonen så jag sov lite längre. De är ju fan lördag liksom!! Vad ska ni göra idag? Jag har inga planer i kväll dock. André är ju bortrest med sina grabbar och alla mina vänner är antingen bortresta eller jobbar ikväll. Jag är såååå ensam hahaha. Hallå gissa vad? Igår åt jag middag och drack bärs med tre av mina barndomsvänner Dabro, Fia och Jossan och deras lilla Lennox på Ginko och Södra teatern. De var så KUL att hänga igen! Vi pratade bara massa gamla minnen om all sjuka och roliga saker vi gjort när vi var tonåringar. Jäklar vad vi skrattade! Och ju mer vi pratade om minnen ju mer minnen kom upp! Det gjorde mig SÅ GLAD men samtidigt lite vemodig och gav mig lite ångest. Jag hade fan VÄRLDENS bästa och roligaste uppväxt med mina vänner. och IDYLLISK! Alltså på riktigt. Vi gjorde så mycket roliga, sjuka och härliga saker ihop. Sånt får mig att bli så glad av att tänka på men som sagt lite ledsen att jag aldrig mer kommer få uppleva igen på det sättet. Jag är så tacksam för allt ♥


  3 kommentarer  3 kommentarer om “Wild roses”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här