Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:05 | July 30, 2018

  Shipwreck beach

  SHIPWRECK BEACH

  First snaps from Zakynthos! We decided to go to Shipwreck beach on the first day :) this is a must ofc and its actually kind of the only really cool place that we visited. I didint find zakynthos ( as Ive Said before ) that good. But this place was beautiful!

  ___________________________

  Första bilderna från Zakynthos! Vi bestämde oss för att dra till Shipwreck beach på första dagen :) detta är ett måste när man är där! Och de är faktist typ de enda riktigt mice stället vi åkte till. Var som jag sagt tidigare inte helt såld på zakynthis. Men detta ställe va superfint!


  4 kommentarer  4 kommentarer om “Shipwreck beach”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här