Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:01 | August 1, 2018

  Högklint

  VISITING HÖGKLINT VIEW POINT

   

  GAH! I’m so tired. I got up super early this morning, cuddled with André and then took a cab to Arlanda to meet up with Michelle to go to Croatia :) And here we are! I’m just soooo tired after only sleeping like 4 hours last night. We got here around 16.00 and have just been chiling by the water, eating food and strolling around! It’s time for us to sleep now but we’ll chat more tomorrow! Can’t keep my eyes open..

  __________________________

  GAH! Jag är så trött. Gick upp supertidigt, gosade lite med André och tog sen en taxi till Arlanda för att möta upp Michelle och åka till Kroatien :) där vi är nu! Jag är sååå trött bara efter 4 timmars sömn igårnatt. Vi kom hit runt 16.00 och har bara höngt nere vid vattnet, ätit mat o strosat runt! Dags för oss att sova nu men vi hörs mer imorgon! Kan knappt hålla ögonen öppna..


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Högklint”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här