Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:37 | August 3, 2018

Blue Caves

SNAPS FROM ZAKYNTHOS
FIND THE BIKINI FROM HERE & HERE ( ADLINKS )

 

Some of you might have seen these pictures on my insta :) On one of the days in Zakytnhos we decided to rent a boat to go around the island to see more and to get the perfect views for the collabs I was shooting. Unfortunately the weather was pretty shitty ( rainy, cloudy and dark with just 30 minutes of sun haha ) but it sure was beautiful anyway! Well we just got back from a day at Jerolim beach here in Croatia and I got to say it’s my favorite so far. Not so much people and pretty calm! Very nice.

___________________________

Vissa av er kanske har sett några av dessa bilder på min insta redan :) Under en av dagarna i Zakynthos så hyrde vi en båt för att åka runt på ön för att se mer samt få till bra ställen att fota mina samarbeten på. Tyvärr så var vädret inte tipp tipp ( regnade, molnigt och grått men vi hade iaf 30 min av sol haha ) men de var superfint ändå! Men men vi har kommit tillbaka hem nu efter en dag på Jerolim beach som hitills är min favvo. Inte massa folk där vilket var skönt!


6 kommentarer6 kommentarer om “Blue Caves”

  This place is incredible! I know what you mean about the weather but at the same time, I still feel like it would be beautiful and super atmospheric with a light rain and the blue water with all the cliffs! You must have had an incredible adventure!

  http://www.beingisabella.com

  Reply

  Yes I agree! It was still so, so beautiful :) But I think the water would have been more blue with a bit of sun haha :D Yes, it sure was amazing!! <3

  Reply

  Alltså du är så jäkla goals!!! Dör varenda gång man går in och tittar på din blogg

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här