Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:17 | August 6, 2018

  The struggle

  Hvar Kroatien seglaHvar Kroatien seglaHvar Kroatien segla

   

  FIRST DINNER IN HVAR/CROATIA
  FIND MY DRESS HERE

   

  I’m finally HOME!! YEY! Did you see my little struggle on insta storie maybe? Well if you didn’t – our flight got cancelled ( the one going home – which was a direct flight with SAS ) so they told us they could only offer us a really shitty flight at 10.20 in the morning  making us 1. loose a whole day in Croatia since our was supposed to leave at 21.05 .. 2. There was no ferrys over to Split earlier than 09.15 so we would have to go to Split one day before and loose the already paid for room in hvar and also buy ANOTHER room in Split.. 3. Not a direct flight. So we decided to refund our ticket ( if we EVER will get our money back haha..  thank god for AirHelp anyway ) and buy new ones. And what happens? My new flight gets delayed in Split with 2 hours so I missed my connecting flight and had to stay the night in Frankfurt before flying home this morning. YEY! WHYYY DOES THIS ALWAYS HAPPEN TO ME? IT’S ALWAYS LIKE THIS! Not a single flight from my recent 15 trips has been pain-free haha. Well I’m home now ( sick af ) soon heading to the doctor. Wish me luck!
  PS. At least we had a great night in the pictures! This tuna was insane! And ofc we had a blast on the trip. DS

  ___________________________

  Jag är äntligen HEMMA! YEY! Såg ni min lilla struggle att ta mig hem på min insta storie? Om inte så ska jag berätta – Vårt flyg blev alltså inställt nu när vi skulle hem ( vi hade ett direktflyg med SAS ) så dom sa att dom enbart kunde erbjuda oss ett skit-flyg hem som gick 10.20 på morgonen istället samma dag som skulle göra att vi 1. Förlorade en hel dag i Kroatien eftersom vårt orginalflyg skulle gått 21.05 på kvällen.. 2. Det finns inga färjor över från Hvar till Split tidigare än 09.15 på morgonen vilket skulle gör att vi förlorade en hel kväll till i Hvar eftersom vi skulle behöva åka över till Split en dag innan och då dessutom låta vårt redan betalda rum i Hvar brinna inne samt behöva lägga ut yttligare för ett hotellrum i Split med.. 3. Inte ett direktflyg. Så vi bestämde oss för att cancellera våra flyg hem för att få pengarna tillbaka ( om vi NÅGONSIN kommer få det.. tacka gud för AirHelp iaf haha ) och sedan köpa nya egna. Vad tror ni händer? mitt första flyg blir alltså försenat med 2 timmar så jag missar min connecting flight och måste stanna över natten i Frankfurt istället och komma hem idag. YEY! VARFÖR HÄNDER DETTA ALLTID MIG? ALLTID! VARENDA JÄVLA GÅNG JAG FLYGER! Inte ett enda flyg av de 15 jag flygit den senaste tiden har gått på avsatt tid och smärtfritt. Men men nu är jag iaf hemma och är sjuk och ska snart till läkaren. Önska mig lycka till!
  PS. Vi hade iaf en mysig middag här och den där tonfisken var magisk! Och ja vi hade en skithärlig resa iaf. DS.


  14 kommentarer  14 kommentarer om “The struggle”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • OMG! What a journey! Hopefully you get only good news from the doctor.
   xx from Bavaria/Germany, Rena
   http://www.dressedwithsoul.com

   Reply
  • Yes haha.. it always happens to me also haha! Well the doctor said it’s not tonsillits so I’m happy about that :) love xx

   Reply
  • Underbara bilder som alltid! Älskar den vida vinkeln, vilket objektiv har du använt? :)

   Reply
  • Tack finis! Detta är det fasta objektivet som sitter fast på min Leica Q! <3

   Reply
  • Färgen på klänningen får mig att tänka på belles klänning i skönheten och odjuret 😊

   Reply
  • Hehe gör den? Min är ju grön! Spy-grön 🙈❤️❤️

   Reply
  • Well, as long as flights not being on time are your biggest worry, you’re living the best life ;)
   Croatia is nice, I love their coast, and the rivers Krka and Zrmanja.

   Reply
  • Haha ofc it’s not my biggest worry in life :) BUT it’s an anoying factor since this happens EVERYTIME I travel and that said without exaggeration haha. But we sure did have a nice trip besides that :) love

   Reply
  • Därför man åker charter, men förstår att det blir billigare “privat” men då ökar också riskerna för förseningar, bli av med bagaget osv. Ja, det kan också ske på en charter men risken är minimal. Har “bara” varit på tre utlandsresor men aldrig varit med om något problem. “peppar peppar”

   Reply
  • Jag har nog bara EXTREM otur haha! Oftast ska ju flyg osv gå bra och i tid :) Men någon har “lagt öga på mig” typ hahahaha. Men nu vet jag iaf att man ska boka DIREKT via flygbolagen ocg inte via momondo.. KRAM!

   Reply
  • In love with your dress <3

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • thanks love <3

   Reply
  • hej du, kommer du ihåg vad restaurangen hette? Ska till Hvar snart och behöver lite restaurangtips!! :)

   Reply
  • Tyvärr inte! Men om du går själva “havsvägen” dvs vägen som går längs hamnen och nära vattnet så kommer du/ni gå förbi där! De ligger en annan restaurang nära där som heter Splash samt Hula Hula beach så sätt kurs mot dessa två så kommer ni gå förbi detta stället :) så mysigt!

   Reply