Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:41 | August 7, 2018

  A better day

  Guess 2018Guess 2018Guess 2018Guess 2018Guess 2018Guess 2018Guess 2018Guess 2018Guess 2018

   

  DINNER WITH MARCIANO, GUESS TEAM & THE GIRLS

   

  This evening was just so amazing! After doing our own pasta three little boats came and picked us up here and then drove us around a bit so we could have a better view over Lake Como. Breathtakingly beautiful! I really want to go back to Lake Como to see more and stay longer, that’s for sure. After getting back we changed into our evening wear and got ready for this SUPER cozy dinner .. I mean – look at the settings!! It was for sure a beautiful evening.
  Anyway – my throat just keeps on getting worse and worse for every day now. It started about 7-6 days ago and it just keeps on getting worse… is that normal? I went to the doctor and it’s not tonsillits but she can’t explain what it is either. I’ve NEVER felt this pain and so much pain in my throat before. It’s like nothing I’ve ever felt before – it feels more like a burning, sore and torn apart feeling. As if I’ve had blisters in my entire throat and that the blisters popped and now it’s a wound in my throat. I can’t eat enything cause as soon as I eat anything it burns like hell – like pouring salt into a wound! So not at all that typical “sore throat” feeling. It’s just weird .. anyone else with this experience?

  __________________________________

  Denna kväll var så fin! Efter att vi gjort vår egna pasta så kom det tre små söta båtar och hämtade oss innan vi körde iväg en stund på vattnet så vi fick se mer av Lake Como. Sjuuuukt vackert! Jag vill verkligen åka tillbaka dit igen för att dels se mer och stanna längre. Efter att vi kommit tillbaka med båtarna så var de dags att byta om till kvällen och käka en SÅ MYSIG middag tillsammans med hela gänget.. jag menar – kolla bara hur fint de är! Jättefint uppstyrt.
  Men men – min hals blir bara värre och värre för varje dag. Det började för ca 7-6 dagar sen och blir bara värre o värre för varje dag.. är det normalt? Jag var ju hos doktorn och de var tydligen inte halsfluss men hon kunde samtidigt inte svara på vad de var/är.Jag har ALDRIG haft såhär ont. De är liksom inte likt nått jag haft innan – det gör liksom inte ont på de sättet som de brukar göra, en normal hals-ont utan de är som att jag bränt mig i hela svalget + haft stora blåsor som sedan spruckit och gått sönder och lämnat efter sig stora sår/köttslamsor. Det svider nått så fruktansvärt när jag äter/dricker nått och jag kan knappt svälja mitt saliv. Det liksom svider och gör ont som bara sår gör fast i hela svalget/halsen.. det känns som sagt som nått helt annat än jag haft tidigare.. så konstigt. Någon annan som haft samma besvär?


  12 kommentarer  12 kommentarer om “A better day”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så mysigt!!!

   Reply
  • Jätte :D <3

   Reply
  • Wow! Det ser ju alldeles magiskt ut :D

   Reply
  • Det var det!! magi :D

   Reply
  • Åh så drömmigt det ser ut 😍😍

   …fick en råförkylning för några somrar sen och fick ett sår i svalget. det va totalt fruktansvärt så lider med dig!! fick bara rådet att ta smärtstillande och låta kroppen ta hand om viruset typ 🤷‍♀️ det sög såklart, men efter 2 veckor så va det läkt. hoppas du blir bättre snart ❤️ gå till läkaren igen om du är orolig ❤️

   Reply
  • Ja, magiskt!!

   Åh nooo! låter hemskt! men de är typ samma här!! tror jag fått blåsor i svalget från viruset som sedan “gått sönder” gör såååå ont! Tack för tips <3 blir tokig av att inte tränat på en vecka bara ://// gråter!! Tack fina du <3

   Reply
  • Lovely! x

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • thanks babe <3

   Reply
  • Älskade hjärtat!! Gå till läkaren Igen…. du ska vara rädd om dig ❤️ Ingen tackar dig för att du håller igång och är med på allt- ligg lågt och ta hand om dig /din lilla kropp😘😘❤️❤️❤️

   Reply
  • Det känns som att denna kommentar är från min mamma, kan de stämma? <3 !! oavsett: tack <3 jag är frisk nu! kärlek

   Reply
  • De låter som en herpesinfektion som satt sig i hals! Dvs samma virus som oftast orsakar munsår. Går precis som munsår över av sig själv men viruset stannar kvar i kroppen och kan bryta ut igen, dock brukar det bli lindrigare nästa gång.

   Reply
  • Åh fy! Usch vad hemskt det lät! Dom kollade och sa att de inte såg ut som de dock för dom kollade det. Nu är jag iaf frisk och dom kontaterade att de var ett virus. är glad att jag är frisk nu iaf! <3 kram

   Reply