Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:00 | August 11, 2018

  Sparkle, sparkle

   

  WEARING IDA SJÖSTEDT

   

  What a weekend so far! I’m in Gothenburg for Way out west and we’ve had two great days so far :) Tomorrow it’s time to go home but we still got one more day to go. the weather isn’t the best today so I hope the dayparty has a roof haha. Yesterday we got up and ate breakfast before heading to our friends “Breakfast club” at the hotel. All of us got a cute kimono and some proseco when we arrived. After one hour we took a cab to the dayparty and had a blast! Later that night we just had dinner and went to the festival to watch Kendrick Lamar play. I was sooo tired after that so I just went by Push club for 30 minutes before crashing into bed.  Anyway, what is your plans for today?

  ___________________________

  Vilken helg de varit hittills! Jag är som sagt i GBG för Way out west och har haft två roliga dagar hitiils :) Imorgon är de dags att åka hem men en dag har vi kvar. Vädret är inte helt tipptopp men vi får hoppas att dagsfesten har tak haha. Igår gick vi upp och åt frukost tidigt innan vi stack till våra vänner “Breakfast club” fest på hotellet . Man fick varsin kimono och ett glas bubbel när man kom. Efter en timma eller så stack vi viadre till dagsfesten och hade sjukt kul! På kvällen sen åt vi en mysig middag och såg Kendrick Lamar på festivalen. Jag var sååååå trött så efter konserten stack jag förbi Push i typ 30 min innan jag begav mig hem och däckade. Men men, vad är era planer idag?


  18 kommentarer  18 kommentarer om “Sparkle, sparkle”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här