Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:26 | August 13, 2018

  Way Out West 2018

  way out west 2018

  GET MY LEO DRESS HERE
  SIMILAR SUNGLASSES
  HERE
  SIMILAR NECKLACES
  HERE

   

  way out west 2018way out west 2018way out west 2018way out west 2018

   

  SIMILAR DRESS HERE & HERE

   

  way out west 2018way out west 2018way out west 2018way out west 2018way out west 2018way out west 2018

   

  SNAPS FROM MY WEEKEND IN GOTHENBURG
  FOR WAY OUT WEST

  Damn I had the best time in GBG with my friends and the team at DW! So good that I kind of forgot to take more photos – but hey, I had a great time :) Even the weather became better than it expected. I took it way more chill this year and I’m thankful for that cause damn I’m tired af right now anyway. I just went all in for 1 day party and the last night party and that was more then enough for me. And ofc the festival area and some concerts. I also have to say: I love Gothenburg and I LOVE ALL OF YOU who came up and gave me cred for my work and took a picture with me. You guys are seriously THE BEST! I can’t thank you enough!
  it’s Monday today and BACK TO WORK. Seriosly I can’t tell you how happy I am to be back to routines again. Vacay and summer in all it’s glory but I got to say that routines is so important to me ( I saw that my baby-boo Kenzella wrote that too and yes, preach & amen to that..). Back to work, back to working out and creating. YAS YAS YAS.

  __________________________

  Jäklar vilken härlig helg i GBG med mina vänner och teamet på DW jag haft! Så härligt att jag liksom glömde att fota så värst mycket – men men, kul hade jag ju :) även vädret blev bättre än sagt. Jag tog det ganska lugnt i år måste jag säga och de blev bara all in på en dagsfest och sista kvällen. Och såklart festivalen och några konserter. Och de är mer än nog för mig för jag är sjukt trött idag haha. Jag måste dock säga det: Jag älskar GBG och jag ÄLSKAR ALLA ER som kom fram till mig i Göteborg och gav mig cred för mitt arbete och tog bilder osv. Ni är seriöst BÄST!! Kan inte tacka er tillräckligt!
  Idag är det måndag och tillbaka till jobb och rutiner. Jag kan seriöst inte vara mer glad för det. Semester och sommar i all dess ära men jag måste säga att rutiner är A och O för mig ( såg att min baby-boo Kenzella med skrev det och japp, preach och amen för det.. ). Tillbaka till jobb, träningen och att skapa. YAS YAS YAS.


  6 kommentarer  6 kommentarer om “Way Out West 2018”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här