Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:59 | August 14, 2018

Hike in Como

TRAVEL
guess 2018guess 2018guess 2018guess 2018

 

A CUTE PICNIC AND HIKE WITH THE
GUESS TEAM 

 

This was so amazing! I loved hiking with the girls and the team over at Guess and then being met with this beautiful picnic at the top of a hill! WOW, the view was breathtaking. Don’t you agree? Well today has been a day FILLED with meetings, errands and other must-do’s. I started my morning with a motorcycle lesson x 2 :) I’m actually getting there!! We booked a date for my test(!!) and said that i’m going to start driving in traffic now. WOOP! I’m so excited. After that I had a meeting followed by a workout, a lil photoshoot for upcoming collabs and then coffee with Sessan. Tonight me and André are just going to have a chill evening with dinner and movie :) looking forward to it.

____________________________

Detta var helt magiskt! Älskade hiken vi gjorde med tjejerna och teamet på Guess. Att sedan mötas av denna mysiga picnic uppe på ett av topparna var ju bara helt fantastiskt! Kolla utsikten liksom, WOW. Eller hur? Men men, dagen idag har varit fylld med möten, andra måsten och roliga ärenden. Började min morgon med dubbel körlektion med motorcykeln :) Jag börjar närma mig nu!! vi bokade teorin nu(!!) och nu ska vi börja köra ute i trafik. WOOP! Jag är så pepp. Efter de hade jag ett möte följt av träning, fota samarbete som kommer och sen en kaffe med Sessan. Ikväll ska jag och André ha myskväll med middag och film :) Ser så fram emot det.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

8 Responses to “Hike in Como”

 1. Madcat on

  Åh vilka strumpor har du i dina Jeffrey campbell-boots Coltrane? Har inte listat ut hur man ska ha det för om man är barfota blir man svettig… Men om man har strumpor ser det ju fult ut!

  Reply
  • angelicablick on

   Jag brukar köra bar fota! snyggast så hehe :D kan bli lite varmt men äsch de “fläktar” ju eftersom dom är öppna! Kram

   Reply
 2. Lovisa on

  Så fina bilder!! Älskar ditt jobb.

  Du råkar inte komma ihåg var den röda blusen du hade på bilderna från Vinäger i Visby är ifrån? Tyckt den var sååå fin enda sen jag såg den. :)

  Tack för inspirerande blogg!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.