Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:28 | August 15, 2018

Lake Como

guessguessguessguessguessguessguessguessguess

 

LAKE COMO SNAPS

 

Some of the last snaps from Lake Como :) I have an outfit also to show you. I just got home after a day with motorcycle driving, “photoshoot” with Ellen and a meeting. I have tons of stuff to do on my laptop before heading to the gym. What have you been up to today? God this weeks is going to be hectic after coming back from vacay – but like I said in a post before – I’m so excited!!

___________________________

Bland de sista bilderna från Lake Como :) Jag har en outfit kvar att visa er med. Jag kom iaf nyss hem efter en dag med motorcykel körning, “photoshoot” med Ellen och ett möte. Jag har en hel del jobb kvar på laptopen innan jag ska till gymmet. Vad har ni gjort idag förresten?  Jisses den här veckan har varit och är så hektisk efter att ha kommit tillbaka från semestern – men som jag sa förut – jag är så pepp!!


5 kommentarer5 kommentarer om “Lake Como”

    Hur får du så fin färg på håret??? Hearteyes!! Hur gör du/vilken frisör går du till? <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här