Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:01 | August 16, 2018

  Hearts to hearts

  elsa hosk x bikbokelsa hosk x bikbokelsa hosk x bikbok

   

  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM ELSA HOSK X BIKBOK, HERE_
  _SANDALS FROM GUESS, SIMILAR HERE_BAG FROM CHANEL_
  _SUNGLASSES FROM LE SPECS, SIMILAR HERE_RINGS ARE MIXED, SIMILAR HERE_

   

  I loooove this dress! Isn’t it cute?! I fell in love with it as soon as I saw it. I’m happy I got my hands on it :)
  Well well, this is a look I wore during my visit in Lake Como. Got to wear it a bit more before it gets too cold here in Sweden.
  I just got back from Ellesse event hosted by Fang & Sabri at F12. We got a bit of sushi, drinks and desert. I’m so happy I got to meet some of my friends again as well! Haven’t seen some of them during the entire summer. I’m back home now tho cause I’m going up early tomorrow morning for a motorcycle lesson again! So excited!! I also have some errands and collabs to shoot tomorrow. What are your plans tomorrow?

  ___________________________

  Jag äääälskar den här klänningen! Visst är den söt?! Jag blev helt kär i den så fort jag såg den. Jag är glad att jag fick tag i en :)
  Men men, detta är en look som jag bar under min vistelse i Lake Como. Måste hinna bära den några gånger till innan de blir för kallt här i sverige. Jag kom nyss hem från Ellesse eventet på F12 som hostades av Fang & Sabri. Vi fick sushi, drinkar och efterrätt. Jag är så glad att jag fick träffa några av mina vänner eftersom jag inte sett många av dom under hela sommaren! Nu är jag som sagt hemma igen för jag ska upp tidigt och ha motorcykellektion imorgon igen! Så pepp!! Jag ska dessutom springa en del ärenden samt fota lite samarbeten imorgon med. Vad är era planer?


  13 kommentarer  13 kommentarer om “Hearts to hearts”

   I’m so happy you had a great time babe catching up with your friends! The weather looks beautiful in the pictures, was it this way your entire trip? And this outfit is super cute. It’s really everything I could want, a blue off the shoulder dress with red hearts! Perfection and the colour of your Chanel bag is stunning! Happy Friday and Weekend love :)

   http://www.beingisabella.com
   https://www.instagram.com/beingisabellablog/

   Reply

   Yes it was so amzing! :) yes the weather is still awesome :) I pray it stays like that for a long time too cause I need to get that MC licens first haha! Yes, the weather in Italy was also amazing. just beautiful :) loads of love to you!! <3

   Reply

   Hello! Vilken körskola tar du lektioner på? Jag är sjukt sugen på att ta mckort snart också.. skulle du rekommendera den du går på? Puss

   Reply

   Hej! På jarla i bromma :) BÄST är dom! ta där!! jag rekomenderar dom varmt :) puss

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Jag accepterar villkoren som finns här