Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:44 | August 19, 2018

Wedding time

johanobellsjohanobellsjohanobellsjohanobellsjohanobellsjohanobellsjohanobellsjohanobellsjohanobells

GET MY DRESS, HERE
HANNA’S DRESS, HERE

johanobellsjohanobellsjohanobellsjohanobellsjohanobellsjohanobellsjohanobells

 

SESSAN & JOHAN’S WEDDING ♥

 

So my beautiful friend Sessan got married yesterday to her beloved Johan and I was thonored to be here to witness them commiting their eternal love for each other♥ It was just SO beautiful and I don’t think there was a dry eye there. She was so stunning and the whole wedding, dinner and party was perfect.  My little gjiiiiis ♥ The wedding was held in Nyköping at this cute place outside of the city. A perfect location and the party/dinner in the barn is almost the same as I would like to have my wedding party/dinner. Just amazing! After the vows and dinner they removed all the chairs and tables so we all could dance. A great day and night! Happy to also spend it with my other friends Simon, Hanna and Max. Loads of love to Sessan and Johan and I wish them a lifetime full of happiness, joy and love!

___________________________

Så min vackra vän Sessan gifte sig igår med sin älskade Johan och jag är så hedrad att jag fick vara där och bevittna dom läga sina löften och lova evig kärlek till varann ♥ Det var SÅ vackert och jag tror inte ett öga var torrt där. Hon var så sjukt vacker och hela bröllopet, middagen och festen var perfekt. Min lilla gjiiiis ♥ Bröllopet hölls på ett supergulligt ställe utan för Nyköping. Perfekt location och middagen/festen i ladan är ungefär så som jag själv skulle vilja ha de när jag gifter mig. Magiskt! Efter löftena, bröllopet och middagen så togs alla stolar o bord bort och så blev det massa fest! Jag är glad att jag dessutom fick fira Sessans och Johans dag med mina vänner Simon, Hanna och Max . Jag önskar er båda ett liv fyllt av lycka, glädje och kärlek!


10 kommentarer10 kommentarer om “Wedding time”

    Angelicaaa!! Jag behöver dina presets, haha! Vill också kunna ha sådär snygga bilder :D (girlcrush på dig)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här