Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:40 | August 21, 2018

Lunch with bae

 

LUNCH WITH EBBA

 

Gah, I’m exhausted!! It’s been such a long day and it’s not even over yet. I still have to go through my new vlog(!!) that is coming up and study as well. I’m actually going to take a power nap now and then continue on here. I got up early this morning for a cover shoot for the norwegian Shape Up followed by a double motorcycle lesson, studying and work. Well I’m tired haha!
Anyway, me and Ebba had a lunch to talk a bit about work coming up between us.. wiee. Stay tuned!

___________________________

Gah, jag är helt slut!! Det har varit en sån lång dag och den är inte ens över ännu. Jag har fortfarande plugg kvar samt att gå igenom en ny vlogg(!!) som kommer. Jag ska faktist ta en power nap nu en kortis innan jag fortsätter här. Jag gick upp tidigt imorse för omslagsplåtning för norska Shape Up följt av dubbel MC lektion, plugg och jobb. Ja man kan säga att jag är lite trött haha! Men men, här är iaf jag och Ebba under en lunch med jobb om lite kommande jobb ihop.. wiee. Stay tuned!


5 kommentarer5 kommentarer om “Lunch with bae”

    Ebba looks cool. Does she have Instagram or an own blog or anything?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här