Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:15 | August 23, 2018

  Floral & Frills

   

  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM SABOSKIRT, SOLD OUT SIMILAR HERE_
  _SHOES FROM NELLY, SIMILAR HERE_BAG FROM ZARA, SIMILAR HERE_

  Ever since I saw this dress I fell in love and just HAD to buy it. I think it’s sold out tho cause I can’t seem to find it online – BUT Saboskirt has so much other amazing stuff as well. Anyway, I just got back from a 3 hours long motorcykle lesson. PHEW! It’s soooo much fun but damn my thumb is hurting as hell now hahaha. But i’m so excited!! Seriously! I just want that driver licens noooooow haha. I actually manage to do everything a 100% today so I’m so happy. Going out in traffic tomorrow and I’m so happy about that :) well, I just got back home now and my head is like mashed potato haha. I’m just going to stay in all evening. I need to study more and go to bed early since I’m going back at 07 in the morning to go out in traffic for 2 hours! YAS!! Wish me luck!

  Tonight I hope me and André will just cook dinner and cuddle up on the sofa. It’s that kind of day. I’ve been so stressed out these past days for my upcoming test/exam and I also have so much work to do. I haven’t seen one single friend this week hahaha. I called Michelle earlier just to talk with her in the phone  a bit! Feels so lonely to just study all day haha :) And when I’m done studying I’m just too tired to do anything. I don’t know how you students do it when you study for several years! WOW! I admire you guys so much. Any good advice to study the best possible way?  Let me know!

  XX

  ___________________________

  Ända sen jag såg denna klänning så var jag bara tvungen att ha den! Tror tyvärr att den är slutsåld på hemsidan för jag hittar den inte alls, men Saboskirt har massvis av annat fint med. Men men, jag kom nyss hem efter att ha kört motorcykel i tre timmar. PHEW! Det är såååå kul men jäklar vad ont min tumme gör nu haha. Men jag är så sjukt pepp nu!! Seriöst! Jag vill bara ha körtkorter nuuuuu haha. Jag lyckades faktist klara allt 100% idag  och de gör mig så glad. Jag ska ut och köra trafik imorgon! Det ser jag väldigt mycket fram emot :) Men som jag skrev – jag kom nyss hem och min hjärna är typ potatismos. Jag ska bara stanna hemma hela kvällen och plugga och sen sova tidigt eftersom jag ska tillbaka dit imorgon redan vid 07 på morgonen.
  YEY! Önska mig lycka till!

  Ikväll hoppas jag att André är all in på att bara laga mat och slappa på soffan. Det är en sån dag idag! Jag har och ÄR så stressad inför provet och dessutom haft så mycket jobb med. Jag har fan knappt ens sett någon annan människa denna vecka och inte hängt med en enda kompis haha. Jag ringde till Michelle förut bara för att få snacka lite med henne. Känns nästan ensamt att bara sitta ensam och plugga haha :) Och efter jag pluggat så är jag ju alldeles för trött att hitta på något. Alltså stor eloge till er som pluggar flera år. Fattar inte hur ni klarar det! Stor eloge till er! Har ni några bra plugg-tips hur man lär sig bäst och mest effektivt? Då får ni gärna komma med tips!

  XX


  7 kommentarer  7 kommentarer om “Floral & Frills”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • asså vackra vackra du!!

   Reply
  • Fina du!!tack tack tack tack <3

   Reply
  • Du är så vacker Angelica! Underbara bilder som alltid, var har ni fotat dem? <3

   Reply
  • Jag brukar skriva ner saker jag har svårt för då minns jag det lättare. Ibland kan det också vara skönt att repetera saker högt eller försöka förklara för en annan peron vad man lärt sig = använder fler än ett sinne och då är det lättare att komma ihåg saker. Och man inser hur mycket man kan :) Med körkortet (bil) kände jag dock att det mycket var sunt förnuft som man kan tänka sig till eller som får när man övningskört i trafik :) Då behövde jag bara lägga fokus på sånt jag inte kunde alls typ hur djupa hjulspåren ska va, bilens lastvikt och annat sånt :) så försök lägg fokus på det du känner dig osäker på :) Lycka till med körkortet!

   Reply
  • Such a beautiful dress!

   Liv

   http://livforstyle.net

   Reply
  • Love your dress <3

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Jag käkar alltid något gött till, typ nötter, smågodis, fruktfat osv osv. Har hört att man lättare tar in information om man tuggar på något man tycker om samtidigt eftersom att man på så sätt håller upp energin :) Man ska heller inte tvinga sig att läsa när man är trött, då ska man ta en paus och återkomma. Försök reflektera över de du just läst och skriv gärna anteckningar samtidigt :) lycka till!

   Reply