Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:02 | August 28, 2018

  Poison ivy

   

  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM PLT, HERE_BAG FROM ZARA, SIMILAR HERE_
  _SHOES FROM ZARA, SIMILAR HERE_

   

  Omg haha, yesterday was maaaad! We got to Spetses yesterday with all the boats and spent the entire day there. First of was a big brunch that DW had organised for us in the marina before heading over to the jetski’s!! It was so much fun! There was a bit too much waves so we couldn’t drive as fast as we wanted but we drove fast enough haha. After jetsking we got back to the boat, got dressed and went for dinner :) In the middle of the dinner the sky just opened up and it started thundering and the lightning where just above us. I don’t find stuff like that scary at all (I know some of my friends HATE it) but the fact that we had to sit in a small rubberboat over to our own boat and almost drown in the rain was not nice haha – BUT WE MADE IT!

  ____________________________

  Omg haha, igår var helt sjuk! Vi kom till Spetses igår och stannade där hela dagen. Först hade DW anordnat en stor brunch för oss alla i marinan innan vi begav oss för att köra jetskis!! Det var så kul! De var rätt så vågigt så tyvärr kunde vi inte köra för fort men de var tillräckligt fort ändå haha. Efter jetskin drog vi tillbaka till båten, fixade oss och stack på middag :)  Mitt under middagen så öppnade himlen upp sig och det började spöregna, blixtra och åska precis ovanför oss. Jag tycker ju inte sånt är läskigt ( vet att många av mina vänner HATAR de) men de där med att vi fick ta en liten gummibåt över till vår båt när de spöregnade var ju kanske inte det roligaste haha – MEN VI KLARADE OSS!


  9 kommentarer  9 kommentarer om “Poison ivy”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • You look amazing! x

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Thank you babe <3

   Reply
  • Babe! You must pull your hair back like this more often – I can’t get over how beautiful you look here (and of course always ;) ! This colour is such a statement piece but seems to work so well with the location and flatters you perfectly. Jet skiing sounds like a blast right now and I am thinking back to my time by the lake earlier this summer when I got the chance to do so! I love the feeling of having the water spray your face as you blast across the waves. xx

   http://www.beingisabella.com

   Reply
  • Aw! Thank you so much love <3 You are the sweetest! Yes it's so beautiful in Croatia! love it!! Yes, I'm just OBSESSED with this green color!! Can't see stop to buy clothes in this color. We had a great time today!! so much fun :) xx

   Reply
  • Omgggg you look fabulous!!

   xx
   http://www.gabriellecolette.com

   Reply
  • Thanks babe!! <3

   Reply
  • beautiful shots and your dress ist the perfect contrast to the turquoise water <3 love it!

   xoxo,
   Emilie from LA MODE ET MOI

   Reply
  • Aw thank you! <3<3

   Reply
  • Hej Angelica,

   WOW vad du är vacker. & SÅ snyggt du bär upp denna fina klänning och färg, älskar verkligen bilderna!

   Tänkte fråga vad du tycker om Prettylittlething i hel het? Jag har aldrig beställt därifrån men överväger att göra det då jag tycker det verkar vara fina grejer och i bra kvalité.

   Har du några smycken därifrån? & hur är isåfall kvalitén, håller sig t ex den guldiga färgen guldig om smycket utsätts för vatten?

   Tacksam för svar om du har någon koll på detta.
   KRAM <3

   Reply