Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:06 | August 29, 2018

  Going to a Nudist beach – HVAR TRAVEL VLOG

   

  NEW VLOG! FROM CROATIA
  DON’T FORGET TO SUBSCRIBE HERE

   

  YEY! Damn, I’ve missed doing YT vids! I needed a break tho, it takes too much time to create the vlogs. But I’m so happy to be back! This one is from Croatia – when me and Michelle was there just two weeks ago. Love croatia! And I hope you’ll like this video :) Xx

  ____________________________________

  YEY! Jäklar vad jag saknat att göra YT videos! Jag behövde en paus dock, de tar ju sjukt lång tid att skapa vloggar. Men jag är glad att vara tillbaka! Denna är från Kroatien – när jag och Michelle var där för bara några veckor sedan. Älskar Kroatien! hoppas ni gillar den här videon :) Xx


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Going to a Nudist beach – HVAR TRAVEL VLOG”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Such a cool vlog! x

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Thanks love! <3 xx

   Reply
  • Så fint ju!

   Reply
  • TACK! <3

   Reply
  • Jag älskar dina vloggar! dem är sååååå härliga att kolla på! Man blir fast med blicken heela vloggen ^^

   Reply
  • Åh tack fina!! glad jag blir!! kram

   Reply
  • Hej Angelica, bilderna på din blogg är grymma och du är så jäkla kreativ. Det är som att läsa ett modereportage i Elle eller dyl.

   Hur känner du för det faktum att det pratas om att vi i sverige konsumerar som om vi hade fyra jordklot? Jag reagerar på att ditt liv (av det jag får se här) består till stor del av shopping (nyproducerat i majoritet) och resor i form av flyg. Jag reser mkt själv och blev chockad när jag insåg att hälften av mitt utsläpp på ett år kom från tre flygresor (tor) jag gjort!!!

   Du har möjlighet att påverka andra i en stor utsträckning, gör det. Snälla. Jag önska jag kunde det. Det finns ingen Planet B.

   Reply
  • Hej! Tack fina du, vad glad jag blir! <3

   Jag tycker såklart att de är väldigt dåligt - bästa vore om vi alla bara tänkte till lite extra.

   Jag försöker kompensera med att jag:
   1. Inte äter kött! Köttindustrien är ju den störrsta miljöboven vi har.
   2. Säljer eller ger ALLTID bort de kläder jag inte använder. Säljer mina grejer via Sellpy! Annars ger jag bort till vänner/familj eller till myrorna. ALLTID!
   3. Jag har aldrigt ägt en bil och åker alltid kommunalt hemma i sverige. åker extremt sällan taxi eller bil förövrigt utan alltid tunnelbana eller går/cyklar.

   Jag vet/förstår att de säkert inte är tillräckligt, men jag försöker mitt bästa!

   KRAM!

   Reply
  • Tack för att du tog dig tid att svara. Jag gör samma saker som du men failar så på flygandet men det får bli mer tågäventyr från och med nu!

   Reply
  • Ja, vi alla kan nog göra bättre ifrån sig! Vissa mer än andra såklart! Jag hoppas på att vi äter mindre kött och mer vegetariskt/veganskt! kram

   Reply