Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 07:55 | August 31, 2018

  Dreaming about Hvar

   

   

  HVAR, CROATIA SNAPS

   

  Soooo it’s our last day here on the boat – we are going back home tomorrow! It’s been such a fun week but damn I can’t wait to go home. I miss André, I miss working out, I miss my motor cycle lessons and having routines. AND: my bad, taking a proper shower and my own space haha. It can be very frustrating living on a small boat with loads of people haha. But I couldn’t ask for a better crew on the boat tho! We are sailing from Hydra to Athens today and it will take about 6 hours I think. Tonight we’ll have dinner and then go to bed pretty early. What’s your plans today?

  ___________________________

  Såååå det är vår sista dag på båten idag – imorgon åker vi hem! Det har varit en så rolig vecka men jag längtar hem så mycket. Jag saknar André, saknar att träna, saknar att köra MC lektioner och ha rutiner igen. OCH: Min säng, att kunna duscha ordentligt och att ha mitt egna space. De kan lätt bli lite påträngande att bo på en liten båt med massa andra människor haha. Men jag kunde fan inte bett om att få bo med ett bättre gäng iaf! Idag seglar vi från Hydra till Aten och de tar ca 6 timmar tror jag. Ikväll ska vi bara käka middag i Aten och sova tidigt. Vad ska ni göra idag?


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Dreaming about Hvar”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här