Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:45 | September 2, 2018

  Sun flare & Golden hour

  VERGE GIRL KJOLVERGE GIRLVERGE GIRLVERGE GIRL

   

  CREDIT&ADLINKS:_TOP FROM TIGER MIST, SIMILAR HERE_
  _SKIRT FROM VERGE GIRL, SIMILAR HERE_

  _SANDALS FROM ZARA, SIMILAR HERE_BAG FROM NELLY, HERE_

   

  I’m back home in Sweden! After a delayed flight we finally touched base in Sweden around 23.30 local time yesterday. Damn I was so tired last night so I just crashed to bed asap when I got home. Well Andrés parents are on a visit today so we are going for brunch in a minute before I’m going home to actually study all day and night! WISH ME LUCK! Seriosluy. All luck wishes, prayers and all. Tomorrow I’m starting my intensive week of motorcycle lessons where i’m driving around 5 hours EVERY DAY this week. GAH! I’m so fucking hyped. Actually now when I was gone travelling all I longed to get back home to was André ( obviosuly), the gym and driving the motor cycle hahaha.

  ___________________________

  Jag är tillbaka i Sverige! Efter ett försenat flyg så landade vi i Sverige runt 23.30 lokal tid. Jäklar vad trött jag var igårkväll! Slocknade i sängen direkt när jag kom hem. Andrés päron är här under dagen så vi ska iväg straxt och käka brunch innan jag ska tillbaka hem och plugga hela dagen och kvällen. ÖNSKA MIG LYCKA TILL! Behöver alla lyckoönskningar, böner och allt posotivit ni kan ge mig. Imorgon börjar min intensivkurs där jag kommer köra MC ca 5 timmar varje dag. GAH! Jag är så pepp. Nu när jag var iväg och reste så längtade jag verkligen hem till André ( såklart), gymmet och att få köra MC hahaha.


  9 kommentarer  9 kommentarer om “Sun flare & Golden hour”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här