Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:26 | September 17, 2018

  Sailing in Greece

   

  FIRST DAY IN GREECE FOR YACHT WEEK

   

  What a weekend! It’s been so ncie to just be “off” and not have to study or actually DO anything. I painted our hallway and it turned out so nice! I’ll show you this week how it turned out :) I’ve been going trough my walk-in and getting LOADS of clothes to Sellpy ( stay tuned for that!) and been out partying. A wonderful weekend :) Now it’s time for me to sleep! Going upp early tomorrow. LOVE XX

  ___________________________

  Vilken helg! Det har varit så nice och bara varit “off” och inte behövt plugga eller GÖRA nått. Jag har målat om hallen och de blev så fint! Jag ska visa er resultatet i veckan :) Jag har även gått igenom min walk-in och rensat kläder som ska till Sellpy ( håll utkik!!!) och även festat lite. En magisk helg :) Nu ska jag sova här, ska upp tidigt imotgon. KÄRLEK XX


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Sailing in Greece”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här