Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:18 | September 18, 2018

  Coffee O’ clock

   

  TODAY – COFFEE AND WALK WITH SESSAN & FLISAN

   

  It’s been a long but very nice day I must say :) Started my morning with fresh coffee and the news followed by getting one of my nails fixed since I broke it while cleaning the apartment hahah. Later on Anton came by and we filmed the last part of an upcoming vlooooog! Can’t wait to show you! Well, after that I just worked on my laptop for some hours, answered emails, making important phone calls and so on. Felt like I needed some coffee after so Sessan and Flisan ( the cute dog!) met up with my at Söder to grab a coffee in the sun. I mean, the weather today has been a pure bliss, RIGHT? Tomorrow I’m gettin up early for my motorcycle lesson followed by a full day of photoshoot with Ebba. love! xx

  ___________________________

  Det har varit en lång dag men ack så härlig :) Började morgonen med nybryggt kaffe och nyhetsmorgon följt av att fixa till en av mina naglar som jag slog av när jag städade häromdagen haha. Senare på förmiddagen/lunch så kom Anton förbi och så filmade vi det sista för en vlogg som kommer! Längtar att få visa er! Men men, efter de följdes de en del timmar av massa jobb såsom redigering, svara på mail, ringa en del viktiga samtal osv. Senare på eftermiddagen kände jag att de var dags för en kaffe så då mötte Sessan och Flisan ( den söta hunden!) upp mig på Söder för en kaffe i solen. Jag menar, hur nice har inte vädret varit idag? Helt magiskt, ELLER HUR? Imorgon ska jag upp tidigt för att ha MC lektion följt av att ta massa bilder med Ebba. Kärlek! xx


  12 kommentarer  12 kommentarer om “Coffee O’ clock”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här