Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:50 | September 22, 2018

  Brunch in Greece

  greece yacht weekgreece yacht weekgreece yacht weekgreece yacht weekgreece yacht weekgreece yacht week

   

  GREECE DAY 2 
  LAST PIC FROM KENZA
  FIND SIMILAR DRESSES (ADLINKS):
  HERE / HERE / HERE

  Aw, remember those warmer days in Greece :) This day we went to a harbour and had brunch there before going for jet-skiis. SO MUCH FUN!!! I also have to say: I love my fringe dress! I bought it from Mango some months ago and I’m happy I got to wear it now. I saw Matilda wore it with a t-shirt over it so next time I’ll try that.

  It’s saturday! YEY! I just got back from a day at town with Ebba! We went to Carl Ehds(?) museum, had some lunch/coffee at Gast Café and now I’m back home. I’m going to the gym in a sec and then spending my satirday evening with Sessan and Simon :) What are your plans for tonight?

  ___________________________

  Åh, kommer ihåg de där varmare dagarna i Grekland :) Den här dagen stannade vi till i en hamn och hade brunch innan vi stack och körde jetskiis. SÅ SJUKT KUL!!! Jag måste även säga: Är galen i min fransklänning! Köpte den från Mango några månader sedan och fick äntligen använda den. Såg att Matilda bar den med en tshirt över så de kanske man får testa med.

  Men men, det är lördag! YEY! Jag kom precis hem från en dag på stan med Ebba! Vi stack till Carl Ehds atelje först, sen lunch/kaffe på Gast café och nu är jag hemma. Jag ska alldeles straxt dra till gymmet och sen hem till Sessan med Simon :) Vad är era planer?


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Brunch in Greece”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här