Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:14 | September 23, 2018

  Me & my LUNA fofo

  foreoforeoforeo

   

  ME & MY LUNA fofo – GET IT HERE

   

  So, cleaning my face every night has always been VERY important to me – no matter how tired I am, if I’m sick or yeah, whatever! So after getting my hands on this little fellah it’s even been funnier and more effective to remove my makeup :) I can also happily tell you that I’ll be a FOREO ambassador from now on and it’s feels great! Foreo is a swedish brand that is focusing on skin care solutions for increased well-being and with the goal of revolutionizing the beauty world.
  So what is the LUNA fofo then and how does it work?

  WELL: It’s an enhanced silicon facial brush ( ultra-hygenic) with a two-zone cleansing surface for every skin type. The two gold plates on the device’s reverse side are state-of-the-art skin sensors, engineered to measure hydration levels and real skin age. A sophisticated algorithm then processes this feedback to reveal skin’s vital stats via the FOREO for you app. So after getting the info about your skin the LUNA fofo automatically creates a customized program of T-Sonic pulsations that syncs direct to your device. An by that it means that you’re not just cleaning your face with any skincare routine – it developes the perfect way for YOU to clean your face.

  SO – HOW DO I GET STARTED?

  1. DOWNLOAD THE FOREO FOR YOU APP
  2. Connect your LUNA fofo to your app
  3. Analyze your skin through your app and the LUNA fofo ( important that you aren’t wearing any makeup).
  Afterwards, the app will create a personalized skincare routine that is saved on your device.
  You don’t have to use the app to clean your skin!

  ___________________________

  Att alltid tvätta mitt ansikte varje kväll/tvätta av mitt smink har alltid varit VÄLDIGT viktigt för mig – hur trött eller sjuk eller ja, vad som helst, jag än är!  Så efter att lagt vantarna på denna lilla rackare så har det blivit lite roligare och lite mer effektivt att ta bort mitt smink :) Jag kan även passa på att berätta att jag numera är en FOREO ambassadör vilket känns sjukt kul! Foreo är att svenskt brand med inriktning på hudvårdslösningar för ökat välbefinnande och med målet att revolutionera skönhetsvärlden. Så, vad är LUNA fofo då och hur funkar den?

  JO:  Det är en silikonbaserad ansiktsrengöringsborste som analyserar din hy. De två guldiga brickorna på baksidan är sensorer som hjälper till att mäta fuktbalansen och hur din hy mår. Efter att ha gjort hudanalysen så skickas informationen till FOREO-appen för att ta reda på hur LUNA fofo ska passa just din hy på bästa sätt. Så efter att all info har samlats skapas ett anpassat system för just din hy som synkas med din LUNA fofo och hur den på bästa sätt ska hjälpa till att rengöra ditt ansikte! Hur coolt?!

  HUR KOMMER JAG IGÅNG DÅ?

  1. LADDA NER FOREO APPEN
  2. Anslut din LUNA fofo till appen
  3. Analysera din hy med appen och LUNA fofo (viktigt att du gör detta när du är osminkad).
  Efter du gjort detta så skapar appen och LUNA fofo en personlig rengöringsrutin som sedan sätts för din LUNA fofo – det som är så häftigt med LUNA fofo är att den kommer ihåg rutinen så du behöver inte använda appen mer – bara om du vill ställa in en ny rengöringsrutin!

  Du hittar den hos eleven.se!


  9 kommentarer  9 kommentarer om “Me & my LUNA fofo”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här