Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:17 | September 24, 2018

  Lace, lace & lace

  for love & lemonsfor love & lemonsfor love & lemonsfor love & lemonsfor love & lemons

   

  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM BOOHOO, HERE (ON SALE)_BELT BOUGHT IN LA, SIMILAR HERE_
  _BAG FROM BRANDY MELVILLE, SIMILAR HERE_BOOTS FROM PRETTY LITTLE THING_
  _SUNGLASSES FROM BIKBOK, HERE_

   

  Okey, looking at these pictures from just some days ago and stepping outside today when it’s fucking freezing makes me feel so sad haha. I mean, IT’S FREEZING! 11 degrees calsius.. yeez. I hope it turns again and become warmer. At least the sun is shining so that’s good :) I started my day with some work that I neede to finish followed by a meeting. I’m back home now for just a couple more minutes cause I’m meeting up with Sessan to shoot some pictures and grab a coffee. GUESS WHAT?! ANDRÉ IS COMING HOME TODAY!!! I’m so excited!! I’ve missed him so, so, so much!!!

  ___________________________

  Okej, att titta på dessa bilder som är tagna för bara några dagar sen och sedan gå ut i det pisskalla vädret idag gör mig faktist lite ledsen haha. Jag menar, det är FAN SVINKALLT UTE!!! 11 grader bara.. jisses. Jag hoppas det tar och vänder och blir varmare nu tack. Som tur är så lyser iallafall solen :) Jag började min morgon med en del jobb här vid laptopen följt av ett möte. Nu är jag hemma en snabbis men ska dra alldeles straxt för att möta upp Sessan. Vi ska ta lite bilder och avsluta med en kaffe tänkte vi. OCH GISSA VAD?! ANDRÉ KOMMER HEM IDAG!!! JAG ÄR SÅ GLAD!!! Jag har saknat honom så mycket!!!


  9 kommentarer



  9 kommentarer om “Lace, lace & lace”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här