Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:18 | September 26, 2018

  I’m selling my clothes!

   

   

  SOME OF THE CLOTHES I’M SELLING!

   

  So after getting a lot of questions from you to sell my stuff online also and not only at flea markets that I usually only do in Stockholm I finally created a SELLPY-STORE where I sell all my clooooothes from now on :) There is LOADS of stuff there now and I just updated my store yesterday with some of the stuff from the pictures above. So if you want to have a look at what I’m selling you can press HERE to get to all my clothes ♥

  __________________________

  Så efter att ha fått en hel del förfrågningar kring att sälja mina saker online istället för att bara sälja mina kläder på bloppisar i Stockholm så har jag äntligen skaffat ett SELLPY-KONTO där jag säljer maaaassor av mina kläder nu :) Det finns massor med grejer uppe nu eftersom jag fyllde på min sida med plagg igår och däribland finns plaggen ovan bland annat. Så vill ni kika in mitt konto där så kan ni trycka HÄR för att se alla kläder jag säljer ♥


  8 kommentarer  8 kommentarer om “I’m selling my clothes!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Angelica!
   Ska till new york och är sugen på lite vintage shopping, vilka butiker rekommenderar du?
   Du har typ den coolaste stilen någonsin och är typ den vackraste människan på denna jord!
   Du är bäst!
   Kram :)

   Reply
  • Bra grej! Jag shoppar i princip allt jag äger second hand.

   Reply
  • You’re so beautiful! x

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Du fick ju Puma ryggsäcken gratis 🤪

   Reply
  • De få grejerna jag lagt upp som inte är köpta av mig går alla pengar oavkortat till The man who rescues dogs ( inkl 50% av intäkterna av de jag HAR köpt – och som utger 99% av plaggen som ligger uppe)

   Reply
  • What a great chooice!
   Greetings from,
   https://mariowearssomething.wordpress.com

   Reply
  • Hej! Skulle vara superkul om du ville kolla in min blogg! Skriver om psykisk hälsa/ohälsa, body positivity, mitt liv som kristen & andra viktiga & roliga saker! Kram :)

   Reply
  • Europe, and in Ancient Russia

   Reply