Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:19 | September 30, 2018

Sunday

 

CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM STYLEIN_SWEATER FROM CUBUS_
_JEANS FROM LEVIS_SHOES FROM BALENCIAGA_BAG FROM PULL & BEAR_

 

Blah.. it’s been a couple of just “bad days” these past few days and I don’t know why really but I guess it’s the darkness and that autumn and winter is here now.. I always get a bit moody and down when it goes from summer to autumn. Are you the same? I just feel.. low you know? Well, I went out yesterday with my friends and had a great night :) We had our friends over for dinner first and then some of us went out and some went home. We did a really nice creamy pasta with garlic, mushrooms, shrimps and other yummie stuff in it. So good! Today me and André are just staying in bed all day, chillin’. I might go to the gym later on if I have the energy for it :) What are your plans for today?

_________________________

Blah.. det har varit ett par deppiga dagar alltså.. jag vet inte varför riktigt men jag tror de har att göra med att de börjar bli så mörkt ute nu och att hösten och vintern är här. Jag påverkas extremt mycket av vädret faktist och nu på hösten så blir jag alltid lite låg typ. Är ni samma? Men men, igår så var vi iallafall ute en sväng med våra vänner :) Vi hade ett par vänner över på middag först och sen gick några av oss ut och vissa hem. Vi gjorde iaf en supergod krämig pasta med massa vitlök, champinjoner, räkor och annat gott. Så mumsigt! Idag ska jag och André bara slappa hemma i sängen typ. Jag kanske drar till gymmet en kortis om jag orkar :) Vad är era planer?


15 kommentarer15 kommentarer om “Sunday”

  Hittar inte jackan :( var det längesen du köpte den? Tips på vart man kan hitta liknande? Så snygg!

  Reply

  Den är faktist typ två-tre år gammal :/ inte vad jag vet men jag skulle kika in weekday, asos eller nått sånt. Tack! kram

  Reply

  Tror verkligen inte du är ensam om att bli nere denna perioden. Jag har märkt att jag blir sånt varje år vid den här tiden vilket suger. De suger att vädret ska behöva påverka en så.

  Reply

  nä det är väl så.. känns som de flesta blir lite deppiga kanske? Ja vädret påverkr mig med sååå mycket! kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här