Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:23 | October 1, 2018

  Identification

   

  BENJAMIN INGROSSO RELEASE PARTY
  PHOTOS BY FABIAN WESTER

   

  On friday night I went to Yellow for dinner with some friends before going to Benjamin’s releaseparty for his new album – which is great btw! Fabian was there to capture the moments and I just wanted to share some photos with you :) I just got back from a dinner with SPG and some friends at Nosh. I’ve had such a long day today so now I’m sooooo tired. Can’t wait to get this week ACTUALLY started with my creativity. GAH! Well, time to sleep – talk to you tomorrow. Xx

  ________________________

  I fredags så var jag först på middag på Yellow med lite vänner innan jag drog på Benjamins releasefest för hans nya album – som är skitbra btw! Fabian var där och plåtade så jag tänkte dela med mig lite av bilderna därifrån :) Jag kom precis tillbaka från en middag med SPG och lite vänner på Nosh. Jag har haft världens längsta dag så nu är jag såååå trött. Längtar tills jag kommer igång med min kreativitet denna vecka. GAH! Men men, dags att sova – vi hörs imorgon. Xx


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Identification”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här