Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:29 | October 12, 2018

  I DID IT!!!

   

  ME AND MY BABY ( THE MOTORCYCLE )

   

  TODAY I GOT MY MOTORCYCLE LICENS!!! I’M SO F*CKING PROUD OVER MYSELF! Is that even ok to say? BUT I AM!
  I feel so releived and happy at the same time. Damn, I earned this!!! I’ve put so much time and effort in to this so I’m just so proud and happy now! I never thought I would write this here on my blog. WOW! Can’t wait to take my baby for a spin soon!

  Also: This is why I haven’t been so active lately on my social medias. This has actually took up all of my time recently and as many of you know – when I do something, I do it a 110%. That is why I’ve been so focused on this. So after acheiving my goal now I can finally go back to being me again and going back to the normal me (haha) on my social media. Cause, damn I’ve missed it!! and YOU! And being creative! I’ve almost felt a bit down not being able to go all the way with my creativity all the way as I want. I havn’t been able to travel cause I’ve been so focused and not wanted to go away now when I got my eyes on this licens since it’s also the end of the season. But now I’m back and I’m so happy and ready! and also: SO FUCKING HAPPY FOR MY LICENS!!! I’ve been wanting to do this for SOOOO many years and now I finally did it. YEY!

  ___________________________

  IDAG TOG JAG MITT MC-KÖRKORT!!! JAG ÄR SÅ F*CKING JÄKLA STOLT OCH GLAD! Är det ens ok att säga? MEN DE ÄR JAG ÄNDÅ! Jag känner mig så lättad och så glad. Jäklar, jag har fan förtjänat detta!!! Jag har lagt ner så sjuuuuukt mycket tid och möda i detta så jag är så sjukt stolt nu! Trodde aldrig att jag skulle få skriva detta på min blogg. WOW! Jag längtar att ta min lilla bebis ut på en åktur!

  Och: Detta är anledning till varför jag faktist varit så off på alla mina sociala medier. Detta har faktist upptagit min tid så sjukt mycket och som ni alla kanske vet – när jag gör nått, så gör jag det till 110% och med allt mitt fokus. Så de är därför jag valde att fokusera på det till hundra. Så efter att ha uppnåt mitt mål nu så jag jag äntligen gå tillbaka till att vara mig själv igen ( haha) på sociala medier. för alltså, JÄKLAR vad jag saknat det. Jag har saknat ER. Saknat att få utlopp för min kreativitet. Jag ahr tex inte kunnatr esa nått eftersom jag inte kunnat åka iväg med alla trafiklektioner och allt som jag bokat in för att faktist hinna ta kortet innan säsongen är slut. Men nu är jag iaf tillbaka och jag är så redo! och: JAG ÄR SÅ SJUKT GLAD FÖR KÖRKORTET!!! Jag har velat göra detta i SÅÅÅÅÅ många år och nu har jag äntligen gjort det. YEY!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “I DID IT!!!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Fan vad du är GRYM!!!!! Grattis!!!!!!!! <3

   Reply
  • TACK!!! SÅ GLAD!

   Reply
  • Congratulations babe! All that time you spent studying was worth it :)

   Kisses, Catarina | http://www.catmorais.com

   Reply
  • Thank you!!! yes FINALLY :D love

   Reply
  • Congratulations! You’re such a badass!!

   xx

   Mariamma

   Reply
  • aW THANKS! Feels amazing!!! love

   Reply
  • Congratulations! I also just got my motorbike license last Tuesday. and I’m so proud and happy. Can’t wait to buy my bike and get out on the road.

   Reply
  • you did? yey! congratz to uuuuus!!!! <3 yes, me neither! xx

   Reply
  • GRATTIS GRATTIS GRATTIS! så välförtjänt! <3

   Reply
  • TACK!! SÅ GLAD :D kärlek

   Reply
  • OMG! So cool <3

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Thank you babe! xx

   Reply
  • WOW!!! GRATTIS <3 <3 Du er helt rååå!!
   http://www.charlottetunes.no

   Reply
  • TACK!!! <3

   Reply
  • Grattis till körkortet! Jag vill dock frpga varför ni inlfuencers inte tar det här med klimathotet (där resande och konsumtion är enorma problem) på allvar. Med eran plattform så skulle ni nå ut till så sjukt många med viktig information. Det är helt galet egentligen hur ni ist snvänder det för att inspirera andra till att fortsätta konsumera på ett skadligt sätt. Varför tas inte detta på allvar? Är ert content viktigare än allt annat? Att vi ska kunna fortsätta leva på jorden? Här är en länk av många som skrivits på senaste. Jag menar inte att du specifikt förstör jorden men du har över 1miljon följare…det är en otrolig möjlighet att bidra till något bra. http://www.gp.se/debatt/vår-ohämmade-konsumtion-måste-få-ett-slut-1.9934083

   Reply
  • Åh tack!! Jag vet inte hur dom andra gör och tänker men jag förösker på mitt egna sätt. Jag reser en del, men jag äter tex inte kött som är den störrsta miljöboven. jag har aldrig ägt en bil i hela mitt liv och åker enbart kommunalt eller går. Jag slänger aldrig kläder utan säljer dem alltid eller ger dom till vänner/familj. Så jag förösker på mitt egna sätt kompensera upp för mina resor. Kram!

   Reply
  • Grattis girl! It’s amazing! :)

   I miss your beautiful outfits. You was my biggest inspiration a few years ago when you posted your style almost every day… Now most of the time you show yourself in bikini and it’s a lil bit boring… Especially on Instagram.. have you ever thought to go back into a ‘normal lifestyle’ instagram? I mean, to post all kind of your daily pics, not only photoshopped travel pics?

   Hope you don’t get me wrong, no hate to you, I love you since 2011 I think!

   Reply
  • Thanks babe!!

   Oh I’m sorry to hear that but I can’t please everyone unfortunately. I prefer myslef to show you travel photos and more beautiful photos rather than outfits on my instagram since that is what I WANT. Also: if we are speaking from what YOU GUYS wants – my outfit posts never ever get the amount of likes and comments as my travel pictures does so the most of the people following me rather see the bikini/travel stuff than my outftis. But as I said: I post whatever I want and sometimes I blend in outfits too but they never get the same reach and engagement as the travel pictures, I’m afraid. And regarding the photoshop-part… I don’t really know what you mean by that but just to make things clear: I edit my pictures ( either if it’s an outfit or a travel picture ) I don’t go around photoshopping my stuff into something fake if that is what you mean. Just wanted to be clear on that :) If you like my outfits more you should check my blog more rather than my insta cause here I almost only show outfitposts :) love!

   Reply
  • Thank you so much for your answer. And once again – you are still one of my favorite blogger (yes, I love your blog more then Instagram because of your outfits, your style is everything 😍). By photoshop I mean that bright color edit you have on insta, not that you photoshop your body/etc. Your photos look like a pictures/postcards, not like real photos (too beautiful haha). But ofc, you should do what you want and what makes you happy!

   Reply
  • Stort GRATTIS! :D <3

   Reply
  • TACK BABE! <3

   Reply