Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:13 | October 14, 2018

All suited up

 

PHOTOS BY FANG / EDIT BY ME
CREDIT&ADLINKS:_SUIT FROM & OTHER STORIES, SIMILAR TROUSERS HERE & JACKET HERE_
_SHOES FROM EYTYS, HERE
_POLO FROM ASOS, HERE_
_SUNGLASSES FROM GIGI HADID X VOUGE, HERE_

 

I’M BACK AT FULL SPEED! Gah feels great :) It’s sunday and my favorite day of the week. I started my morning with a lil talk over the phone with Michelle. The weekly sum-it-all-up-talk! I made breakfast and then watched swedish Idol while eating. André got up half an hour later than me and then I went of to Fightbox for a workout with Sessan! Felt soooo good I must say – I sa sweating my ass off and the workout was pretty heavy. After the workout André and Pojan met up with us at Fightbox and then all of us walked to Kafferang and ate lunch. The weather today is EPIC!! It’s seriously 18 degress!!! Couldn’t be happier since I’m going to Varberg tomorrow to ride the motorcycle!!!! I’m back home now for a short while – watching the vlog that is coming up today and blogging :) Linus invited us over for dinner so we are going there in a while :)

___________________________

JAG ÄR TILLBAKA I MAXAT TEMPO! Åh de känns så bra :) Det är iaf söndag och därmed min favvodag i veckan. Jag började min morgon med ett litet samtal med Michelle. Vårt vecko-samtal-där-vi-pratar-om-allt typ! Jag gjorde frukost och käkade den framför Idol innan André vaknade till. Jag stack sen till Fightbox med Sessan och köttade ett pass! Kändes såååå skönt efteråt. De var sjukt svettigt och ganska tufft idag! Efter passet så kom André och Pojan ner och så stack vi till Kafferang och åt lunch. Vädret idag är ju MAGI! Fasiken 18 grader!!! Kunde inte varit gladare eftersom jag åker till Varberg imorgon för att åka motorcykel!!! Nu är jag iaf hemma en kortis – kollar in vloggen som kommer upp idag och bloggare :) Linus bjöd över oss på middag ikväll så vi ska dit snart :)


14 kommentarer14 kommentarer om “All suited up”

  kan man få nog av dina snygga bilder, din stil…. DIG?!??!!

  Har en lång brun mysig kappa från h&m hur hade du styltat den??
  Kram

  Reply

  Men gulle du <3 tack!!fin du är!

  Åh jag hade gått ton i ton med kanske en snäppet ljusare stickad brun/beige tröja och ljustvättade levisjeans eller ett par cremefärgade sköna brallor. Till hade jag valt en mörkgrön stor halsduk, någon snygg väska och boots :) <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här