Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:51 | October 20, 2018

  Helicopter ride

  monaco influencer awardmonaco influencer awardmonaco influencer awardmonaco influencer award

   

  A LIL HELICOPTER RIDE
  FROM NICE TO MONACO

   

  So like you might have seen – me and André went to Monaco the other week for Monaco Influencer Awards where I was nominated ( such an honor!!!). They had an international award where influencers ALL over the world was nominated so I was so honored to just be one of them to be nominated. WOW! I was in the two categories and also the biggest category – Influencer of the year. Just wow! Well when we flew to Nice they picked us up in a Helicopter to fly us over to Monaco and it’s always so much fun flying a helicopter!! A great start to an amazing weekend :) stay tuned for more photos and looks from that weekend. LOVE! XX

  ___________________________

  Som ni kanske hann se så var jag och André i Monaco förra veckan för Monaco Influencer Awards där jag var nominerad ( såååå himla hedrad!!!). Dom höll i en internationell gala där ALLA influencers kommer från hela världen och alla kunde vara nominerade så det var verkligen så hedrande att vara nominerad. WOW! Jag var i två kategorier och då även den störrsta av dom – Influencer of the year. Bah wow! Men men, när vi landade i Nice så kom dom och hämtade oss i helicopter för att flyga oss till Monaco och de var så himla kul. De är ju alltid så roligt att flyga helicopter!! En bra start på en fantastisk helg :) Håll er uppdaterad här för med bilder från helgen och looks kommer. KÄRLEK! XX


  7 kommentarer  7 kommentarer om “Helicopter ride”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här