Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:40 | October 26, 2018

  Nellyween

  nellyweennellyweennellyweennellyweennellyweennellyween

   

  PHOTOS BY  RASMUS LINDAHL

   

  HELLO FROM PARIS! We arrived here today and are now back at the hotel to chill a bit before dinner. We are having an early dinner since we are going up suuuper early again tomorrow. ANYWAY! A couple of days ago NELLY arranged a halloween party and rented the coolest place ever :) I was there like a year ago at the H&M Erdem party as well and damn it’s so cool ( as you can see!). I went there with André, Sessan and Hanna. Thanks NELLY, it was a really cool event :)
  Well well, Ebba is in the shower now after spening the entire day outside working haha. The day started pretty “warm” but ended up being soooo freaking cold at the end haha. Time for me to also get ready for tonight! Xx

  ___________________________

  HEJ FRÅN PARIS! Vi kom hit imorse och kom precis till hotellet för att softa lite innan middagen. Vi ska upp supertidigt på morgonen imorgon igen. MEN HUR SOM HELST! För ett par dagar sen arrangerade NELLY en halloweenfest och hade hyrt coolaste stället ever som ni kan se! :) Jag var där för nästan exakt ett år sen för H&M Erdem eventet och ja, sjukaste platsen. Jag drog iaf dit med André, Sessan och Hannah. Tack NELLY för ett fint event :)
  Men men, Ebba är i duschen nu och blir varm haha. I början av dagen var de rätt “varmt” men sen blev det så satans kallt nu framåt kvällen. Vi har varit ute hela dagen och jobbat så nu är men genomfrusen! Aja, nu måste jag med börja fixa mig inför kvällen! Xx


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Nellyween”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här