Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:43 | October 31, 2018

Lifestyle Awards 2018

Lifestyle awards 2018Lifestyle awards 2018

 

I WON!! I’M SO HAPPY & THANKFUL!!!

 

Wow! It’s such an amazing feeling and yes, I’m just so honored, thankful and happy!! I can’t beleive that you guys still vote for me after all these years – I can’t describe how thankful I am over all of you that follows me, vote for me and cheer for me. I share this prize with ALL OF YOU!!! And also with the amazing people I work with such as CUBE, Anton Jerfström, Kentsdottirs and Ellen Waldton ♥ THANK YOU!

___________________________

Wow! Det känns helt fantatstiskt och ja, jag är bara så hedrad, tacksam och glad!! Jag kan inte fatta att ni fortfarande efter alla dessa år röstar fram mig såhär – Jag kan inte förklara tillräckligt min tacksamhet över er ALLA. Alla ni som följer mig, hejjar på mig, röstar på mig osv. Jag delar detta pris med ER ALLA!!! Och även med de fantastiska människor jag jobbar med – CUBE, Anton jerfström, Kentsdottir och Ellen Waldton ♥ TACK!


10 kommentarer10 kommentarer om “Lifestyle Awards 2018”

  This post just makes me smile from ear to ear! Huge congratulations angel. It’s been a while since I’ve been blogging, so this is the first time I’m seeing your new head banner and wow! How beautiful you are in that photo and it’s such a nice change!

  http://www.beingisabella.com

  Reply

  Aw u the cutest!! Thanks babe <3 Oh really? then it must been over a year since you were here? <3 thanks babe!

  Reply

  Hej! har följt dig i många år, trots att jag själv är över 40 år. Tycker du är en förebild och så driven i allt du gör. Brukar få tips på resmål, men tycker även att bilderna ni tar och hur du lägger upp allt är vackert. Sinne för detaljer, sätter varenda outfit du bär. Sån fantasi du har med. Jag kan skriva många lovord om dig. Du är värd vartenda pris och nomineringar du kan få!! kram

  Reply

  Hej! Men åh, gud vad fin du är – TACK! Detta gör mig SÅ GLAD! <3 tack tack tack! Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här