Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:06 | November 1, 2018

Bad to the bone

The ragged priestThe ragged priestThe ragged priestThe ragged priestThe ragged priest

 

CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM RAGGED PRIEST, SIMILAR HERE_
_SWEATER FROM ASOS, SIMILAR HERE
_SHOES FROM BALENCIAGA, HERE_
_JEANS FROM NELLY, SIMILAR HERE_BAG FROM YSL, HERE_

 

Well hello babes!!! How are you today? I started my day with oversleeping haha.. that never happens to me so when I woke up and saw that I was late I got an heartattack, jumped out of bed and where outside the apartment within 10 minutes. Haha! I managed to get to my meeting and had a great meeting, fitting and breakfast ♥ I followed my meeting with getting my brows done before heading back home here to work infront of the laptop. I’ve been sitting here ever since then with some cups of coffee :) I have so much stuff to go through from Paris still, loads of editing and answering emails, plan my next week and other fun stuff. Heading over to the gym in an hour or so to sweat some energy off! CUBE are having their housewarming party tonight so me and André are swinging by there to hang out with our crew! Whats your plans tonight? Xx

____________________________

Nämen hej babes!!! Hur mår ni idag? Jag började min dag med att jag försov mig haha.. det händer aldrig mig men när jag vaknade imorse och såg att jag var sen så fick jag först en hjärtattack, sen slängde jag mig ur sängen och var utanför lägenheten efter 10 minuter haha! Jag hann till mötet iaf och hade ett superbra möte, fitting och frukost. Efter mötet hade jag bryntid innan jag begav mig tillbaka hem för jobb framför laptopen. Jag har suttit här sen dess med massvis av jobb. Jag ahr gått igenom allt från Paris, redigerat, svarat på mail och planerat nästa vecka som kommer – samt annat roligt. Jag ska snart dra till gymmet för ett pass och ikväll ska jag och André förbi CUBEs housewarming party för lite häng! Vad är era planer ikväll? Xx


12 kommentarer12 kommentarer om “Bad to the bone”

  Snyggt! Jag “försov” mig med, eller ja, jag snoozade och sen blev de snabbt iväg. Inget jag borde göra, stress är farligt!

  Reply

  haha, älskar att snooza! Denna gång var de dock INTE det utan mitt larm gick inte igång :( ja de är inge bra! kram

  Reply

  Hej! Jag är en kristen tjej på 21 år som bloggar om psykisk hälsa/ohälsa, body positivity, mitt liv som kristen & livet i allmänhet! Skulle vara så kul om du ville titta in på min blogg! :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här