Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:17 | November 6, 2018

  White frill

  saboskirtsaboskirtsaboskirtsaboskirtsaboskirt

   

  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM SABOSKIRT,SIMILAR HERE_BAG FROM GUESS, SIMILAR HERE_
  _SANDALS FROM ZARA, SIMILAR HERE_

   

  Well, I guess I found a lot of new photos from Greece on that damn card haha!  Maybe you don’t want to see it? I found this look + 2 other looks but I understand if it’s not so nice to watch now haha. But I had to show this cute look cause I love, love, loooove this dress :) how do you feel? You want to see the other looks?

  TUESDAY! And I have so much on the schedule starting of with selecting photos with Hampus from our shoot with Foreo followed by some meetings, laptop-work and deadlines. I hope I can show my face today since I look like a little tomato after the Dermapen yesterday hahaha. So, if you see a red tomato running around town – you know it’s me haha. But damn it looks amazing after three-four days! Time for me to get going to my meeting! xx

  ___________________________

  Ja, jag hittade en hel del nya foton på de där minneskortet från Grekland haha! Ni kanske inte ens vill se detta? Jag hittade denna look + 2 till men jag fattar om de inte är skitkul att se nu haha. Men denna ville jag iaf visa för älskar, älskar, äääälskar den här klänningen :) Hur känner ni? vill ni se resten av looksen?

  TISDAG! Och jag har en hel del på schemat. Jag ska först gå igenom bilder med Hampus från vår fotografering med Foreo följt av en del möten, laptop-jobb och deadlines. Jag hoppas att jag kan visa ansiktet ute dock haha eftersom jag ser ut som en tomat efter Dermapenen igår haha. Så, om ni ser en tomat springandes på stan så är det jag haha. Men de blir iaf så, så fint efter tre-fyra dagar! Dags för mig att börja röra mig mot mötet! xx


  21 kommentarer  21 kommentarer om “White frill”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Perfect look! x

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Thanks babe <3

   Reply
  • Ja, vill jättegärna se resten av sommar-looksen. Tycker det är så inspirerande. Älskar allt som är somrigt :)

   Reply
  • Dåsa, då kommer de :) åh finis! kram

   Reply
  • Ja jeg vil gjerne se de andre outfitene! :-)

   Reply
  • Okej :D då kommer de!

   Reply
  • Så vakker!

   Reply
  • Tack fina <3<3

   Reply
  • Wonderful outfit and photos! :)

   Reply
  • Hej Angelica,
   efter att ha läst Anna Abenius debattartikel i Metro häromveckan om influensers inflytande – och speciellt meningen “Så jag tycker det är dags att ställa dessa aktörer till svars. Hetskonsumtion och lyxiga resor resulterar i nya följare men också i hundratals kilo koldioxidutsläpp. “, så tänkte jag (faktiskt) på dig. Jag undrar bara hur du resonerar kring ditt flygande? Flyg är ju konstaterat som en miljöbov i ju med de utsläpp de avger och du flyger ju verkligen, enligt mig, hur mycket som helst. Vad säger ditt samvete? Har du funderat kring några andra alternativ än flyg när du reser? Du är ju en fantastiskt kreativ person och kan ju lätt skapa inspirerande content utan flygresor – eller är det bara så enkelt att du vill flyga av bekvämlighet? Och skiter i konsekvenserna? Jag är jättenyfiken på hur du tänker Angelica.
   Ha en underbar kväll!

   Reply
  • Joe Bonamassa is a famous country singer, so don’t miss the possibility to visit http://joebonamassatour.com

   Reply
  • Vill mer än gärna se alla bilder du har att visa!

   Reply
  • Okej :D!! <3

   Reply
  • That dress is so so cute!!!
   xx
   Claudia
   http://www.trendenciesblog.com

   Reply
  • Right?? thanks babe <3

   Reply
  • Ja, ja, ja – vi vil se <3

   Reply